Υπογραφή Σύμβασης για τις Μελέτες αποκατάστασης του “Μετοχίου Ησυχάκη” στον Αλικιανό, του Δήμου Πλατανιά.

Στο Δημαρχείο στο Γεράνι, υπογράφηκε η σύμβαση με το Μελετητικό Γραφείο που είναι ανάδοχος του έργου, μετά από Διεθνή Δημόσιο Διαγωνισμό, για το σύνολο των μελετών (Αρχιτεκτονικές, Στατικές, Ηλεκτρομηχανολογικές και Γεωτεχνικές) της αποκατάστασης του Μετοχίου Ησυχάκη στον Αλικιανό.

Μετά το πρώτο απαραίτητο στάδιο της εκπόνησης των Μελετών, θα ακολουθήσει το κυρίως έργο της ανακατασκευής για την επανάχρηση του Ιστορικού κτιρίου.

Ο Δήμος Πλατανιά, είχε πετύχει την ένταξη του έργου “ Αποκατάσταση Μετοχίου Ησυχάκη στην Τ.Κ. Αλικιανού του Δήμου Πλατανιά, με νέες χρήσεις Πολιτισμού- Εκπαίδευσης- Ψυχαγωγίας” συνολικού Π/Υ.2.500.000,00€, στο Πρόγραμμα ΕΠΑΝΕΚ, μεταξύ 50 Δήμων της χώρας.

Με την παράδοση των μελετών και στη συνέχεια της ανακατασκευής του ιστορικού μνημείου, θα δημιουργηθεί ένας χώρος για δράσεις Πολιτισμού- Εκπαίδευσης και Ψυχαγωγίας.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Πλατανιά κ Ιωάννη Μαλανδράκη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΑΝΑΠΛΑΣΗ Α.Ε. κ Στρατηγέα Νικόλαο, παρόντες στην υπογραφή της Σύμβασης ήταν και οι Αντιδήμαρχοι, κος Δημητρογιαννάκης Στυλιανός και κος Μπομπολάκης Χαρίτων.