Λίγες εβδομάδες πριν από το restart και της La Liga (11 Ιουνίου), ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα προετοιμάζονται για την επάνοδό τους από το τρίμηνο «lockdown», η οποία, όμως, θα είναι μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα σύμφωνα με τον Αργεντινό σταρ.

Ο Λίο παραχώρησε συνέντευξη στην «El Pais» και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις συνθήκες που επικρατούν πλέον στην προπόνηση, αλλά και το πώς βίωσε και θα θυμάται την εμπειρία του κορονοϊού, η οποία θα αλλάξει συνολικά τη ζωή των ανθρώπων:

«Η επιστροφή στις προπονήσεις, στις διοργανώσεις και αυτά που γίνονταν υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να αρχίσει ξανά, αλλά προοδευτικά. Θα είναι μια περίεργη περίοδος για μας και για όλους που πρέπει να αλλάξουν τις εργασιακές δυναμικές που είχαν συνηθίσει να έχουν».

«Πολλοί άνθρωποι πέρασαν άσχημα επειδή αυτή η κατάσταση τους επηρέασε με κάποιον τρόπο, όπως συνέβη σε όλους όσοι έχασαν την οικογένειά, τους φίλους τους και δεν πρόλαβαν καν να τους πουν αντίο. Δεν μπορεί να υπάρξει κάτι χειρότερο από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο, αυτό προκαλεί τρομερή αναστάτωση σε μένα και μου φαίνεται το πιο άδικο πράγμα από όλα».

«Με ένα αίσθημα θλίψης και εκνευρισμού, για όλους όσοι υπέφεραν περισσότερο εξαιτίας της απώλειας ενός εκ των αγαπημένων τους. Κι επίσης με απεριόριστα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που πάλεψαν από τα ιατρικά κέντρα για να καταπολεμηθεί», ήταν αναλυτικά όσα ανέφερε στο ισπανικό ΜΜΕ.

Πηγή: gazzetta.gr