Διευκρινίσεις για το αν θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση τα σχολεία στις περιοχές που ήταν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας αναμένονται τις αμέσως επόμενες ώρες, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για γενική αργία.

Νωρίτερα, το υπουργείο Παιδείας είχε ανακοινώσει ότι και την Τρίτη, τα σχολεία θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση και χωρίς τη διενέργεια και τη δήλωση των self test. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αποφάσεις, αναμένεται νέο οδηγία, ώστε να γνωρίζουν οι γονείς και οι μαθητές αν θα λειτουργήσουν.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωσηπου προηγήθηκε από το υπουργείο Παιδείας:

«Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

- Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί και αύριο, Τρίτη 25/1, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

- Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές».

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεργασία αύριο Τρίτη στο Δημόσιο - Ισχυρή σύσταση για τον ιδιωτικό τομέα

Νέα καταγγελία για τον «μετρ» διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη και μένα το ίδιο με τη Γεωργία»

Κολυδάς: Χιόνια και το βράδυ σε περιοχές της Αττικής, της Στερεάς και της Εύβοιας - Ύφεση από αύριο το μεσημέρι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr