Κόσμος ΑΡΘΡΑ

Μετά τις ΗΠΑ... ποιός;












Τι σου μένει από αυτό που διάβασες; 


Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις; 


Ο εκβιασμός; 


Ότι κάποιοι αόρατοι τύποι σε ένα αόρατο δίκτυο  διακινούν τόσο σημαντικές πληροφορίες;

Ότι η πληροφορία είναι νάρκη στα θεμέλια του πολιτικού συστήματος που την ενεργοποιούν όταν και για όποιον θέλουν; 


Ότι υπάρχει ένας αόρατος πόλεμος πληροφορίας πίσω από τις εξελίξεις και όλα όσα βλέπουμε είναι αφορμές μα όχι οι αιτίες αυτού του πολέμου; 


Ως εδώ.....!

Θα κρατήσω το εξής.....τον  πολύ βρώμικο ρόλο των Ανώνυμους, της ελεγχόμενης αφύπνισης αλλά και της αρνητικής αφύπνισης που κατασκευάζει στρατούς με πολλαπλά error στην αντίληψη (στις ΗΠΑ στο όνομα της δικαιοσύνης λεηλατούν και καταστρέφουν). Αυτοί οι υπόγειοι τύποι, είναι άλλη μια προέκταση του σχεδίου της λάθος αφύπνισης από αυτά τα 5-6 άρρωστα μυαλά, μία λάθος αφύπνιση, μερικά εκτός χρόνου στοιχεία που καίνε…. στην σωστή όμως στιγμή. Την στιγμή που τους βολεύει να έρθει το πλήθος απέναντι από το παλάτι.

Αφού έχεις «αόρατε ακτιβιστή» μου τα στοιχεία, γιατί δεν τα βγάζεις τόσο καιρό;;

Αφού μιλάς για trafficking στο παλάτι των βασιλιάδων, τους κατηγορείς για την δολοφονία μιας πριγκίπισσας, απειλείς τον Τράμπ με αποκαλύψεις γιατί δεν βγάζεις το ξίφος από την θήκη και βασικά γιατί δεν το έχεις κάνει τόσον καιρό...;;;;;;

Αν έχεις τέτοια συνταρακτικά στοιχεία στην κατοχή σου ψηφιακέ Γκάι Φωκς γιατί δεν τα έχεις παρουσιάσει στο κοινό σου αλλά απειλείς ότι αν δεν γίνει αυτό ή το άλλο τότε θα τα βγάλεις στη φόρα...;;; Τι ακριβώς περιμένεις και στην τελική ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε εσένα και αυτόν που κρύβει τα μυστικά, την ώρα που και εσύ κρύβεις τα... σκοτεινά μυστικά του; Ποια η διαφορά σου από τους μπράβους ή τους εκβιαστές;

Η απάντηση είναι γιατί δεν σε νοιάζει «αόρατε ακτιβιστή» να βγει η αλήθεια στο φως, δεν σε νοιάζει να μάθει ο κόσμος τα σκοτεινά σημεία της εξουσίας, όχι, δεν στήθηκες για αυτό το 2003 (όταν εισέβαλαν οι ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ και όταν ο ιός Sars  μας…. συστηνόταν ή αν θες βάλτο και ανάποδα) μακρύ και βρώμικο χέρι του… ΟΗΕ. 


Ναι του ΟΗΕ, του σκοτεινού μηχανισμού που φαίνεται να υπάρχει πίσω από την εντυπωσιακή βιτρίνα του παγκόσμιου οργανισμού που έχει αναλάβει την εφαρμογή της αταξίας σε ορισμένα κράτη. 
Στήθηκαν ανώνυμα γκρουπ, εμπορικά, κάτω από μάσκες και προσωπεία ώστε να πουλάνε στην αντίληψη του κόσμου και με σκοπό να εργαλειοποιήσουν τις αποκαλύψεις που θα τους δώσουν αυτά τα... 5-6 άρρωστα μυαλά.


Πράκτορες καλυμμένοι πίσω από το κίνημα του ακτιβισμού, με χιλιάδες κόσμο να κατευθύνεται από τις…αποκαλύψεις τους…ή τις απειλές για αποκαλύψεις. 
Όταν τα δίκτυα ενημέρωσης, ελληνικά και ξένα, που υπηρετούν την νέα εποχή διακυβέρνησης , φροντίζουν να διασπείρουν στους εκατομμύρια αναγνώστες τους τις αποκαλύψεις αυτές των μασκοφόρων…τότε κάτι βρωμάει. Όταν τα δίκτυα ενημέρωσης κάνουν τόσο ζημιά και δεν τα ρίχνεις χαμογελαστε μασκοφόρε, δεν τους επιτίθεσαι τοτε βρωμάει ακόμη περισσότερο η δουλειά.


Το τέλος του Γκάι Φωκς και όσων εκμεταλλευτήκαν την ανάγκη του κόσμου για δικαιοσύνη,  ισότητα, ελευθερία, ισονομία, διαφάνεια είναι γνωστό.

Ήταν βασανιστικό. 

Σκοπός του Φωκς ήταν η αλλαγή σκυτάλης εξουσίας(!!!), να ανατιναχθει η Βρετανική Βουλή των λόρδων στον αέρα, να σκοτωθεί ο τότε βασιλιάς Τζειμς και να έρθει στην εξουσία η... βασίλισσα Ελισάβετ.

Αυτή η πυρίτιδα στα θεμέλια της Βουλής τοτε, είναι η πυρίτιδα στη συνείδηση το κόσμου τώρα, που θα ανάψει την φωτιά της επανάστασης ώστε να ρίξουν την υπάρχουσα εξουσία που απέτυχε στην αποστολή της και εκει να μπορέσουν να εφαρμόσουν το νέο ψηφιακό μοντέλο εξουσίας.


Με λίγα λόγια, οι αποκαλύψεις των Anonymous είναι ελεγχόμενες, κατευθυνόμενες, κρατούν χρονόμετρο και είναι συντονισμένες με άλλες εξελίξεις!!


Αλλά αυτά τα 5-6 άρρωστα μυαλά κανέναν δεν κάνουν μάγκα…! 


Και αυτό το βλέπουμε στις ΗΠΑ....και αυτό έχει δουλευτεί καιρό πριν! 
Όμως ο παραπάνω εκβιασμός έχει δύο παραλήπτες, όχι έναν.
Σε επίπεδο κρατών, έχει ΗΠΑ(που βλέπουμε τι γίνεται) αλλά και την .......................Αγγλία. 
Και αν οι ΗΠΑ καίγονται, ένα από τα επόμενα κράτη που πατρονάρουν και ετοιμάζονται να ράψουν το.... "φόρεμα" είναι η Αγγλία. 

Οι πρωτόγνωρες εικόνες από τις πολιτείες των ΗΠΑ να εφαρμοστούν στις πόλεις του Βασιλείου. 


Ξεχάσαμε ότι το άτακτο Brexit είναι η ωρολογιακή  βόμβα στα ευρωπαϊκά θεμέλια που αν σκάσει κάνεις δεν θα μπορεί να υπολογίσει τις συνέπειες. Αυτό όμως ζητάνε, να σκάσει,οταν πρέπει,  εργάζονται την ασυμφωνία, την άτακτη φυγή του Βασιλείου από την Ένωση, γιατί μετα η ένωση μεταξύ των κρατών σπάει, οι κοινωνικές και οικονομικές διάφορες, τα συμφέροντα, τα σύνορα, οι προκλήσεις της εποχής (λαθρομετανάστευση κλπ.)....όλη αυτή η ανασφάλεια και εσωστρέφεια που θα καλλιεργηθεί …………..εκεί το ευρωπαϊκό μοντέλο διακυβέρνησης διαλύεται. 
Και στην θέση του όπως ειπαμε έχουν έτοιμο το επόμενο, και ετοιμάζονται να το γιορτάσουν στα τρία επτά του αιώνα, από το 2021 και έπειτα….ε Γιάννα; 











Stories από την προσωπική μου συλλογή:







minitrue