VIDEO ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΟ 5G ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ-ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ: Οι Αμερικανοί και όλος ο κόσμος θα δουν σύντομα κάμερες θερμικής απεικόνισης που θα σας αρνούνται την είσοδο σε καταστήματα και εστιατόρια, εάν αποτύχετε στο τεστ σάρωσης.
«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι θα υπάρξει ένα νέο φυσιολογικό που θα περιλαμβάνει θερμικό έλεγχο ως εργαλείο πρώτης γραμμής», δήλωσε ο Chris Bainter, διευθυντής παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης στο FLIR Systems, στο Jericka Duncan της CBS News. Η FLIR παράγει κάμερες θερμικής απεικόνισης από την επιδημία SARS το 2003, όταν έγινε ευρεία χρήση στην Ασία. Από το ξέσπασμα, εταιρείες όπως τα Flexible Systems, Thermal Guardian, CrowdRx και πολλά άλλα έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν τις κάμερες για χρήση σε αεροδρόμια, κέντρα υγειονομικής περίθαλψης και ακόμη και πολυκατοικίες στη Νέα Υόρκη, όπου η πανδημία έχει πληγεί ιδιαίτερα σκληρά.
Οι κάμερες θερμικής απεικόνισης είναι οι τελευταίες «νέες κανονικές» συσκευές που ελπίζουν ότι οι επιχειρήσεις θα βοηθήσουν να ανοίξουν ξανά την οικονομία, διατηρώντας ταυτόχρονα τους ανθρώπους «ασφαλείς» από την απειλή του COVID-19.
Όταν το κλείδωμα καταργηθεί επιτέλους, η Αμερική αλλά και όλος ο κόσμος όπως τον θυμάστε θα υπάρχει μόνο στις αναμνήσεις σας, και στη θέση της μια δυστοπική, βιβλική και προφητική «νέα φυσιολογική» θα σας περιμένει να σας υποδεχτεί με ψηφιακά χέρια ανοιχτά. Εκτός αν, φυσικά, αποτύχετε στη σάρωση της κάμερας θερμικής απεικόνισης όταν εισέλθετε ξανά. Πότε θα αρθεί το κλείδωμα; Θα αρθεί όταν η συσκευή για το Νέο Παγκόσμιο Τάγμα και το Σύστημα του Χαράγματος του Θηρίου είναι σε θέση, και όχι μια στιγμή νωρίτερα. Αυτό είναι το μέλλον για το οποίο προειδοποιούμε, στο οποίο έχετε φτάσει.
«Εκείνοι που θα παρατούσαν την ουσιαστική ελευθερία, για να αγοράσουν λίγο προσωρινή ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε την ελευθερία ούτε την ασφάλεια.» Μπέντζαμιν Φράνκλιν
Ο ιός COVID-19 είναι αρκετά πραγματικός, με 1,3 εκατομμύρια περιπτώσεις κοροναϊού στην Αμερική, με αποτέλεσμα να ανακτηθούν 118.000 και να πεθάνουν 58.947 ψυχές. Αλλά χρησιμοποιείται ως Δούρειος ίππος για να φέρει το σύστημα του Θηρίου κάτω από τη σημαία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, με δύσκολη ματιά σε οποιονδήποτε δεν είναι πιστός της Βίβλου. Προετοιμαστείτε για παρακολούθηση, παρακολούθηση και καταγραφή δεδομένων οποιουδήποτε και όλων των ειδών στην «νέα κανονική» Αμερική και στον «νέο κανονικό» κόσμο.
 Θα είναι ο κόσμος που μας είπε ο Τζορτζ Όργουελ ότι ερχόταν όταν έγραψε το «1984» και θα είναι εξίσου άσχημος. Εάν δεν αναγεννηθείτε, αυτός ο νέος κόσμος θα ξεκινήσει άσχημα και θα γίνει πιο άσχημος καθώς περνούν οι μέρες. Σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχει καμία ελπίδα, αλλά επιτρέψτε μας να σας δείξουμε έναν άλλο δρόμο που μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε.
Ρωμ. 10,9   Διότι, εάν με το στόμα σου ομολογήσης τον Ιησούν ως ύψιστον Κυριον, και με όλην σου την καρδίαν εσωτερικώς πιστεύσης ότι ο Θεός τον ανέστησε εκ νεκρών, θα σωθής.
Ρωμ. 10,10 Διότι με την καρδίαν του πιστεύει κανείς στον Χριστόν και ως συνέπειαν αυτής της πίστεώς του έχει την δικαίωσιν· με το στόμα του δε ομολογεί τον Χριστόν εμπρός στους ανθρώπους και λαμβάνει έτσι την σωτηρίαν.
Ρωμ. 10,11  Αλλωστε και η Αγία Γραφή λέγει· “καθένας, που πιστεύει εις αυτόν, είτε Ιουδαίος είναι είτε εθνικός, δεν θα εντροπιασθή ούτε θα ίδη να διαψεύδεται η πίστις του”.
Ρωμ. 10,12 Ναι, καθένας που πιστεύει, διότι δεν υπάρχει καμμία διάκρισις μεταξύ Ιουδαίου και Ελληνος, επειδή ο αυτός Κυριος είναι Κυριος και Θεός όλων, προσφέρων πλουσίας τας δωρεάς του εις όλους εκείνους, οι οποίοι τον επικαλούνται.
Ρωμ. 10,13 Αυτό προλέγει και ο προφήτης Ιωήλ· “καθένας που θα επικαλεσθή με πίστιν το όνομα του Κυρίου, θα σωθή”.
Όποιος είναι πρόθυμος να παραδεχτεί ότι είναι αμαρτωλός και επίσης πρόθυμος να δεχτεί την σωτηρία από τον Ιησού Χριστό, το μέλλον του μπορεί να γίνει εκπληκτικά φωτεινότερο. Μόλις εμπιστευτείτε τον Ιησού ως Σωτήρα σας θ αλάβετε πλήρη και αιώνια χάρη για τις αμαρτίες σας.
Κάμερες θερμικής απεικόνισης: Μέρος της «νέας κανονικής» της Αμερικής και σταδιακά παγκοσμίως για την «προστασία» των ανθρώπων από το COVID-19
Από τις ειδήσεις του CBS NEWS: Οι κάμερες χρησιμοποιούνται για τη σάρωση της θερμοκρασίας από μια ασφαλή απόσταση και εάν ανιχνευθεί πυρετός – ένα σύνηθες σύμπτωμα κοροναϊού – η εταιρεία θα μπορούσε να απαιτήσει περαιτέρω έλεγχο ή να αρνηθεί την είσοδο του ατόμου εντελώς.
«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι θα υπάρξει ένα νέο φυσιολογικό που θα περιλαμβάνει θερμικό έλεγχο ως εργαλείο πρώτης γραμμής», δήλωσε ο Chris Bainter, διευθυντής παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης στο FLIR Systems, στην Jericka Duncan της CBS News. Η FLIR παράγει κάμερες θερμικής απεικόνισης από την επιδημία SARS το 2003, όταν έγινε ευρεία χρήση στην Ασία.
Από το ξέσπασμα, εταιρείες όπως τα Flexible Systems, Thermal Guardian, CrowdRx και πολλά άλλα έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν τις κάμερες για χρήση σε αεροδρόμια, κέντρα υγειονομικής περίθαλψης και ακόμη και πολυκατοικίες στη Νέα Υόρκη, όπου η πανδημία έχει πληγεί ιδιαίτερα σκληρά.
Ένα κατάστημα στη Γεωργία, το City Farmer’s Market, έχει ήδη δημιουργήσει κάμερες θερμικής απεικόνισης για σάρωση πελατών καθώς εισέρχονται στο κατάστημα. Εάν η θερμοκρασία του πελάτη είναι βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό, τους δίνεται ένα φυλλάδιο που τους ζητά να φύγουν για να προστατεύσουν τους άλλους και προσφέρει το κατάστημα να κάνει τα ψώνια του για αυτούς.
«Το κλειδί είναι ότι η εφαρμογή δεν αφορά μια απόλυτη μέτρηση θερμοκρασίας. Πρόκειται περισσότερο για τον εντοπισμό αυτών των ατόμων με αυξημένη θερμοκρασία σώματος υψηλότερη από τα τελευταία 10 άτομα που είχαν ελεγχθεί », εξήγησε ο Bainter.
Ο Bainter, ο οποίος προέβλεπε ότι η κάμερα θα μπορούσε να διαδραματίσει «κρίσιμο ρόλο» στο άνοιγμα της οικονομίας, απέρριψε τυχόν ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής ή ανησυχεί ότι αυτή η συγκεκριμένη τεχνολογία θα μπορούσε να αποτελέσει πύλη για «κουλτούρα παρακολούθησης».
«Αν έχετε δει μια θερμική εικόνα … δεν μπορείτε να εντοπίσετε ακριβώς ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος», είπε. «Δεν είμαστε πραγματικά επικεντρωμένοι στη συλλογή δεδομένων οποιουδήποτε είδους, είναι περισσότερο ως εργαλείο διαλογής.»
Ωστόσο, προειδοποίησε ότι το εργαλείο διαλογής «δεν εντοπίζει τον κοραναϊό» και ζήτησε να ληφθούν περαιτέρω προφυλάξεις προτού οι επιχειρήσεις μπορούν να θεωρηθούν ασφαλείς.
«Οι θερμικές λύσεις για αυξημένη θερμοκρασία σώματος είναι μόνο ένα μέρος αυτού που πρέπει να είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας και ασφάλειας περιβάλλοντος για αυτές τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Bainter. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Η Amazon χρησιμοποιεί ήδη κάμερες θερμικής απεικόνισης για την παρακολούθηση υπαλλήλων για κορωναϊό.
Amazon is using thermal cameras to monitor employees for coronavirus
Στην Κίνα, προχωρώντας ακόμη παραπέρα,όπου εκατομμύρια άνθρωποι σαρώνονται καθημερινά τα πρόσωπά τους, οι αρχές αναπτύσσουν το λεγόμενο σύστημα «κοινωνικής πίστωσης». Η συμπεριφορά των πολιτών παρακολουθείται και ελέγχεται – τους δίνεται βαθμολογία και βαθμολογούνται σύμφωνα με τους κανόνες που θέτει η κυβέρνηση. Οι πολίτες «υπόδειγμα»  απολαμβάνουν προνόμια, όπως μειωμένες τιμές εισιτηρίων λεωφορείων, αλλά όσοι έχουν χαμηλές βαθμολογίες χάνουν ορισμένα δικαιώματα και μπαίνουν στη μαύρη λίστα. Οι συνάδελφοί από το France 2 κάνουν ρεπορτάζ, με τον Emerald Maxwell του FRANCE 24.
China ranks ‘good’ and ‘bad’ citizens with ‘social credit’ system
Σκύλοι ρομπότ που ελέγχουν τους ανθρώπους στο δρόμο.
ΑΥΤΗ είναι η τεχνολογία που ΘΕΛΟΥΝ να πιστεύετε ότι έχουν. Ένα ρομπότ σκυλί που μοιάζει να μπορεί να εκκινηθεί κατευθείαν σε ένα πάρκο …. Τώρα, σκεφτείτε την τεχνολογία που έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ …
Creep Factor Spreading Faster Than the #Faux CV19
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ