Αιφνιδίασε ευχάριστα χθες το πρωί η Ηγεσία του ΓΕΝ τα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού. Ο αιφνιδιασμός έχει να κάνει στο ότι βγήκαν 58 …

Αιφνιδίασε ευχάριστα χθες το πρωί η Ηγεσία του ΓΕΝ τα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.Ο αιφνιδιασμός έχει να κάνει στο ότι βγήκαν 58 σελίδες! Τακτικές μεταθέσεις Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών, γύρω στις 150 μεταθέσεις Αξιωματικών (Ε) καθώς και μερικές δεκάδες των υπολοίπων κατηγοριών που είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα.Εκτιμούμε ότι θα πρέπει να αιφνιδιάστηκε και ο νέος Αρχηγός του ΓΕΝ Σ. Πετράκης με την όλη ενέργεια, αφού όπως είναι φυσικό η όλη προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο με τον προηγούμενο Αρχηγό Ν. Τσούνη.Γεγονός πρωτοφανές μιας και ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου οι Τακτικές μεταθέσεις του καλοκαιριού του 2019, βγήκαν οι Τακτικές μεταθέσεις του 2020!!

Πρωτοπόρο ακόμη μία φορά το ΠΝ για πρώτη φορά όμως στα χρονικά, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια κοινοποιούσε τελευταίο τις ετήσιες μεταθέσεις των Στελεχών του.Την πρωτιά όλα τα προηγούμενα χρόνια την είχε ο ΣΞ, μιας και μέσα στο πρώτο 4μηνο του χρόνου είχε τελειώσει με όλες τις μεταθέσεις του με αποτέλεσμα τα Στελέχη του να είναι προετοιμασμένα και έτοιμα με το τέλος κάθε σχολικής περιόδου, ώστε να κάνουν τον οικογενειακό τους προγραμματισμό.Εδώ θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ήδη από τον περασμένο Αύγουστο στο Β’ Κλάδο του ΓΕΝ, οι πληροφορίες του έλεγαν ότι κάθε 15 μέρες γινόταν Συμβούλιο Μεταθέσεων για όλες τις κατηγορίες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών. Δεν το κάναμε θέμα διότι δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Συγχαρητήρια λοιπόν στο ΓΕΝ και στον Κλάδο Προσωπικού για την “πρωτιά” και ευχόμαστε να μιμηθούν την προσπάθεια του και τα άλλα δύο Όπλα.Η ποιότητα βέβαια των μεταθέσεων αυτών θα κριθεί από τις ενδικοφανείς προσφυγές που θα προκύψουν, καθώς κι από την έρευνα που θα κάνουμε κι εμείς, επανερχόμενοι σύντομα στο θέμα.ΠΗΓΗ: