Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» από τις 5 το απόγευμα
Με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, κλειστοί θα παραμείνουν από τις 5 το απόγευμα οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο», λόγω της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί για τα Τέμπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 13.03.2025 08:36Κλείνουν οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα, με εντολή της ΕΛΑΣ
Συγκεκριμένα, για λόγους ασφαλείας η ΕΛΑΣ έλαβε την παραπάνω απόφαση, με τους συρμούς να περνούν από τους εν λόγω σταθμούς, χωρίς να κάνουν στάση. Υπογραμμίζεται ότι η μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα, με πλήθος κόσμου να αναμένεται να δώσει το «παρών», σε άλλη μια συγκέντρωση με επίκεντρο την τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου 2023.
Διαβάστε ακόμηΔίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα ζητά η εισαγγελέας, ανάμεσά τους Δούρου, Καπάκη και στελέχη της Πυροσβεστικής

Η στιγμή που ο βουλευτής Παπαδόπουλος βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη: Εξοργιστικό βίντεο

Τέμπη: Μήνυση από οικογένεια θύματος κατά Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων κέρδισαν ξανά: Φεύγουν οι λαμαρίνες του μετρό από Βαλτετσίου και μπλε πολυκατοικία
