Μετρό Θεσσαλονίκης: Η κακοκαιρία Bora δεν πτόησε τους πολίτες – Πανικός και σήμερα
Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως περίμεναν με τόση λαχτάρα και ανυπομονησία τη λειτουργία του Μετρό στην πόλη που ούτε η κακοκαιρία Bora με τη βροχή και τον δυνατό αέρα από χθες το βράδυ δεν τους πτόησε και απο το πρωί, σχεδόν από το ..άνοιγμα, τα δρομολόγια είναι γεμάτα από κόσμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 01.12.2024 11:29Μητσοτάκης για Μετρό Θεσσαλονίκης: Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζειΠολιτική | 01.12.2024 14:11Φάμελλος: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν την ζωή τους»
Με τις ομπρέλες ανα… χείρας
Με τις ομπρέλες τους στα χέρια και καλά ντυμένοι πολλοί ήταν αυτοί που χρησιμοποιούν και σήμερα,δεύτερη μέρα λειτουργίας το ολοκαίνουριο Μετρό της πόλης , οι περισσότεροι για βόλτα, δοκιμή και εμπειρία αλλά και για να μεταβούν στο κέντρο καθώς είναι ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα.
Οι περισσότεροι πάντως κατέβηκαν στη στάση «Αγίας Σοφίας» αλλά και της «Βενιζέλου» του εμβληματικού σταθμού, όπου όλοι έμειναν έκθαμβοι από τον αρχαιολογικό χώρο και ταξίδεψαν στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο ως και 2.500 χρόνια.
Δεν είναι λίγοι και αυτοί που έκαναν και ολόκληρη τη διαδρομή, για την εμπειρία του ταξιδιού. Σε όλες τις περιπτώσεις τα φλας και σήμερα πήραν φωτιά με τα κινητά να καταγράφουν εικόνες και βίντεο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σήμερα να γεμίζουν με Μετρό.
Διαβάστε ακόμη