Ταραχή ξεσηκώθηκε Μήλου με τον δήμαρχο του νησιού και τον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας να ανοίγουν «πόλεμο» για το διαμέρισμα του γιατρού στο νησί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δήμαρχος μήνυσε τον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας επειδή προσπάθησε να βρει λύση για την φιλοξενία του ορθοπεδικού που πήρε απόσπαση στη Μήλο. Το περιστατικό καταγράφηκε την Πέμπτη το βράδυ, συγκεκριμένα στις 23.30, στο κτίριο που στεγάζει το Περιφερειακό Κέντρο Αδάμαντα.

H παρέμβαση της αστυνομίας έγινε, όταν ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας, Κώστας Μακρής, επιχειρούσε να αναδιαμορφώσει το κτίριο του Περιφερειακού Ιατρείου Αδάμαντα, ώστε να φιλοξενηθεί ο ορθοπεδικός που έφτασε με απόσπαση στη Μήλο. Ο πρόεδρος θα αξιοποιούσε, δηλαδή, το μισό μέρος του ιατρείου, ώστε το ένα κομμάτι να λειτουργεί ως διαμέρισμα για τον ορθοπεδικό και το άλλο ως ιατρείο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cl0qd4k8j495)

Ο δήμαρχος της Μήλου Μανώλης Μικέλης έκανε λόγο για προσπάθειες που έχουν ήδη γίνει εδώ και καιρό για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας του νησιού. «Είναι αδύνατον ένας δήμος που έχει κάνει μια σειρά κινήσεων να κατηγορείται για το έργο που έχει κάνει για την Υγεία. Το γεγονός ότι ο κ. Μακρής χώρισε το χώρο για να μπορέσει να κοιμηθεί ένας γιατρός είναι τραγικό», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος έκανε λόγο και για προεκλογικές σκοπιμότητες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cl0qa2quh2g9) Κλείσιμο

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Κωνσταντίνος Μακρής, σημείωσε ότι έγινε προσπάθεια να διασφαλιστεί μια στέγη για τον αποσπασμένο γιατρό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν αδιανόητο για εμάς να τον αφήσουμε να μείνει στο αυτοκίνητό του. Είναι ανεξήγητο το γιατί μας έκανε μήνυση ο δήμος».

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Τζούμας: Τον πρόδωσε η καρδιά του, δεν πέθανε από καρκίνο


Χάλι Μπέρι για την κατάργηση του δικαιώματος στην άμβλωση στις ΗΠΑ: «Τα όπλα έχουν περισσότερα δικαιώματα»


Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις έφερε ανάρτησή του - «Οι πόλεις να φυτέψουν δένδρα για να τρώνε οι άστεγοι»

Κλείσιμο Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr