ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

-la8roepikismos_.png

Αναδημοσίευσις από 21 Δεκεμβρίου 2017 , αλλά όπου "Τσίπρα".. βάλτε "Κούλι", το ίδιο είναι.. με γραβάτα 👔

Αγαπητοί λαθροέποικοι,

..σας αποκαλώ έτσι, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν τηρείτε τις προϋποθέσεις προσφύγων στην χώρα μας, ούτε των μεταναστών, εφόσον, στις λέμβους ακόμα, σκίζατε τα πραγματικά σας διαβατήρια κατόπιν υποδείξεως των εγκληματιών διακινητών σας. Γνωρίζετε λοιπόν καλά ότι είστε εισβολείς σε μια χώρα η οποία οδεύει στην καταστροφή και στην απόλυτη φτώχεια εξαιτίας ξένων παραγόντων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για την εξαθλίωση και τους πολέμους στους δικούς σας τόπους επίσης.

Τούτοι λοιπόν οι παράγοντες έχουν όνομα. Λέγονται ΗΠΑ, Αγγλία, Ισραήλ, Γερμανία, Γαλλία. Αυτοί βρίσκονται πίσω από όλους τους προδότες πολιτικούς της Ελλάδας τα τελευταία 40 χρόνια. Καλύπτουν μια μεγάλη ιδεολογική γκάμα, όλοι αυτοί οι δήθεν κυβερνήτες μας, από «τροτσκιστές αριστερούς» μέχρι «ακροδεξιούς». Στην πραγματικότητα είναι όλοι τους λιγούρια, υπαλληλάκια εβραϊκών συμφερόντων και μέλη μασονικών στοών.

Οι χειρότεροι από αυτούς είναι κάποια άτομα που άσκησαν μεγάλη επιρροή στο μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας από την δεκαετία του ’80 κι έπειτα, και στα ίδια τους τα παιδιά βεβαίως βεβαίως, για να γίνουν κι αυτά «απολίτικ», παρτάκηδες και ηδονιστές. Μιλώ για τους 50-65 ετών πρώην διεφθαρμένους πασόκους και σοφτ-κομμουνιστές, που σήμερα έχουν συσπειρωθεί γύρω από το νέο τους ίνδαλμα-απατεώνα τον Τσίπρα, και σας τον πασσάρουν κι εσάς για άγιο των μεταναστών.

Αυτοί λοιπόν, πιάσαν και ξεκοκκάλισαν πατροπαράδοτους θεσμούς και αξίες, καθώς και την ίδια την Ιστορία της Ελλάδος, για να τα φέρουν στα μέτρα των μασονικών και χαζαρικών πατρώνων τους, ώστε να διαταράξουν και να διακόψουν, μαζί με τα αφεντικά τους αυτά, την ανοδική τάση της οικονομικής, βιομηχανικής και κοινωνικής ανάπτυξης που είχε ξεκινήσει στις χώρες μας.

Με τα πρώτα μεταναστευτικά ρεύματα που δημιούργησαν από Βαλκάνια και Αφρική, είχαν αρχίσει να παπαγαλίζουν σαχλαμάρες περί Αλεξανδρινισμού δικής τους εμπνεύσεως, και διαδόσεως της ελληνικής Παιδείας χρησιμοποιώντας «μούφα» «λόγο του Αλέξανδρου στην Ώπη», διαστρεβλώνοντας λόγο του Ισοκράτη κ.ά…


Και εκεί που ο Αλέξανδρος παρείχε «κατ’οίκον» πολιτισμό και ελληνική παιδεία, δηλαδή ερχόμενος ο ίδιος στις χώρες σας κάποτε… ετούτοι εδώ σχεδίασαν να σας φέρουν όλους εδώ, να διδαχτούμε όλοι μαζί την μαϊμού Ιστορία τους, και φυσικά να πεινάσουμε όλοι μαζί βεβαίως βεβαίως στο πλήρωμα του χρόνου... και να περνάν αυτοί καλά με τους κομματικούς τους μισθούς και τα ταξιδάκια σε Σκανδιναβίες και λατινοαμερικανικά θέρετρα.


Και εκεί που αυτοί είναι οι απόλυτοι άθεοι και άπιστοι, σας δασκαλεύουν πως εμείς οι απλοί Έλληνες χριστιανοί, με τις παραδόσεις μας και τα ήθη μας, είμαστε ο εχθρός σας ο άπιστος, ο αφιλόξενος, ο ρατσιστής.


Για σκεφτείτε καλύτερα… Νομίζετε πως σκοπεύουν εφ’όρου ζωής να σας μοιράζουν γενναία επιδόματα, ή.. το κάνουν τώρα που σας στέρησαν την Γερμανία και την Σουηδία που σας είχαν υποσχεθεί, για να μετριάσουν τον θυμό σας;…

Το τί σκοπεύουν βέβαια να κάνουν αργότερα είναι το θέμα:

Να σας κάνουν Έλληνες πολίτες στην αρχή και να αρχίσετε κι εσείς να τους ψηφίζετε όπως την πατήσαμε και εμείς…

Μετά;;…..

Πολίτες μεν, αλλά φορολογούμενοι... θα χαιρετίσετε για πάντα τα επιδόματα αντιπερισπασμού, θα λαμβάνετε όχι αυτά τα μεροκάματα, τα ας πούμε ευρωπαϊκά που υπήρχαν μέχρι πρότινος, αλλά 200 ευρώ το μήνα και θα σφαζόμαστε όλοι μαζί , κι εσείς, Πακιστανοί και Σύριοι μεταξύ σας, για μια τυρόπιττα.


Χώρια που θα σκάσουν μύτη όπου να’ναι και νέοι μετανάστες από Λίβανο, Παλαιστίνη, Ιορδανία, Ιράκ λόγω των νέων πολέμων που ξεκίνησαν εκεί και θα κινδυνέψει όλη η Μέση Ανατολή, πολύ πιο σοβαρά αυτή τη φορά, μαζί και οι συγγενείς σας.

Θα συνεχίσετε παρόλα αυτά να αγαπάτε τόσο πολύ τον Αλέξη Τσίπρα, τον κολλητό της σατανίστριας Χίλλαρυ Κλίντον και των Σιωνιστών που σχεδιάζουν να κατακάψουν όλο τον Αραβικό κόσμο με έναν Αρμαγεδώνα;;;…..
Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε από ποιους πρέπει να αρχίσετε τις σφαγές που σχεδιάζουν να σας βάλουν να κάνετε;…..
Αυτοί που με τα πλαστικά χαμόγελα σας προσφέρουν τώρα αλληλεγγύη, γνωρίζετε πως είναι επαγγελματίες με παχυλούς μισθούς από σιωνιστικά κέντρα και οχυρωμένα ακριβά σπίτια σε ακριβές συνοικίες της Αθήνας;..
Προπαγανδίζουν υπέρ της ενσωμάτωσής σας στην ελληνική πεινασμένη κοινωνία, μύριοι ανθέλληνες και δαιμονισμένοι απατεώνες, οι οποίοι είναι αυτοί που πραγματικά σας μισούν και σας σιχαίνονται... ειδάλλως θα είχαν φτιάξει και hot spot στις συνοικίες τους για να σας έχουν κοντά, σαν καλοί πατεράδες που είναι…

Ποιοι είναι όλοι αυτοί;…

Κομματικά κέντρα και άχρηστοι Νεοταξικοί ψευτοδημόσιοι οργανισμοί που ξεκοκκαλίζουν τα χρήματα του ελληνικού λαού, δήθεν αντιρατσιστικές οργανώσεις με τις ιστοσελίδες τους, που στην πραγματικότητα κρύβονται από πίσω τους άθεοι αναρχοαριστεροί με πραγματικές φασιστικές ιδεολογίες… κατευθυνόμενοι από χαζαρο-τραπεζίτες, κρατικά και ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια που συντηρούνται από ξένες τράπεζες σιωνιστών και χρήματα ανθελλήνων μασόνων εφοπλιστών, "πολυεθνικές" εταιρείες, εμπορικά κέντρα, εκδοτικοί οίκοι και πολιτιστικοί σύλλογοι με σατανιστικά έργα τέχνης στους εξωτερικούς τους χώρους, … και…και…και…

Η λαγουδότρυπα της εξαπάτησης κρύβει πολλά καλούδια…

Κι ο δαιμονισμένος Σιωνισμός που έχει δέσει χειροπόδαρα όλη την Δύση, μάθετε πως δεν έχει κανένα σκοπό να αφήσει το Ισλάμ να εξαπλωθεί πραγματικά παντού και να επιβληθεί.

Έχει τον τρόπο να του ανακόψει την φόρα, ό,τι ώρα θελήσει...και αφού το αναμείξει σε επιθυμητά επίπεδα, με χριστιανικούς πληθυσμούς...

..να επικεντρωθεί μετά στα πραγματικά του ζητούμενα:

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει, είναι ότι έχει εξαπολυθεί το μεγαλύτερο επικαλυμμένο δουλεμπόριο της παγκόσμιας Ιστορίας. Η πιο φτηνή –για να μην τρέχουν μακριά- διακίνηση ανθρωπίνων οργάνων για την ελίτ και τους αυλικούς της. Η πιο φτηνή σάρκα για σεξ, πάλι για να γλυτώσουν τα σαρκολάγνα στοιχεία των δυτικών κοινωνιών, τις ακριβές επισκέψεις τους σε μέρη "εξωτικά". Και σίγουρα πολλοί άλλοι παρόμοιοι αποκρουστικοί λόγοι που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή κι ίσως καλύτερα, γιατί η ίδια τους η μνεία είναι φθοροποιός.

Στο χέρι σας και στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε. Αν απομακρύνουμε όλους αυτούς και καταστρέψουμε τα κέντρα ελέγχου τους, σίγουρα θα ανατείλει ένας ειρηνικότερος ήλιος πάνω από τις χώρες μας.

Το πραγματικό ζητούμενο του Ελληνικού Πνεύματος, ανέκαθεν ήταν, οι λαοί να απολαμβάνουν τους τόπους τους, κυρίαρχους και ελεύθερους και με αυτοσεβασμό, μακριά από συμφέροντα απλήστων και πραγματικών βαρβάρων απίστων και σφαγέων, σαν την Αμερική, την Αγγλία, την Γαλλία, την Γερμανία και το Ισραήλ.

Τώρα...

Πώς θα αρχίσετε να εξακριβώνετε όσα υποστηρίζω;…
Ξεκινήστε με αθώες ερωτησούλες προς τους αλληλέγγυους των ΜΚΟ που είναι κοντά σας: «Ευχαριστούμε για το έργο που μας προσφέρετε, αλλά εσείς πώς θρέφετε τις οικογένειές σας, αφού συνέχεια είστε απασχολημένοι με τα δικαιώματά μας και τα κέντρα φιλοξενίας μας;…»

"Δώστου κλώτσο να γυρίσει...παραμύθι ν'αρχινίσει..."


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Διόδοτος