έρευνα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INTERNET

Μια "μυστήρια" ιστοσελίδα με φωτογραφίες ατόμων που δεν υπάρχουν!!!!

Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει αρκετά περίεργα πράγματα και ιστοσελίδες και σήμερα θα δούμε μία από αυτές. Ο λόγος για το "μυστήριο" Thispersondoesntexist.com ή στα Ελληνικά, "αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει". Επισκεπτόμενοι την παραπάνω ιστοσελίδα, θα συναντήσουμε την φωτογραφία ενός ατόμου, το οποίο με κάθε ανανέωση θα είναι διαφορετικό.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως το άτομο αυτό δεν υπάρχει. Η γυναίκα, ο άντρας, το παιδί ή ο ηλικιωμένος που μόλις είδατε, δεν είναι πραγματικό πρόσωπο. Φυσικά για όλα υπάρχει μία εξήγηση. Η συγκεκριμένη σελίδα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να παράγει φωτογραφίες ανθρώπων που μοιάζουν με αληθοφανείς.

Το This Person Doesn't Exist αποτελεί δημιούργημα του Philip Wang, μηχανικού λογισμικού της Uber, και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την γνωστή Nvidia. Τα πορτραίτα ατόμων που δεν υπάρχουν είναι ατελείωτα και μάλιστα αρκετοί δεν θα καταλάβουν πως πρόκειται για φωτογραφίες μη υπαρκτών προσώπων. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: thispersondoesnotexist.com/ 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

πηγή

Πάρτε μια ιδέα από πρόσωπα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα και είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.... (όπως τα πάτησα εγώ) 























koukfamily