Κόσμος ΑΡΘΡΑ

Μια σύντομη επισκόπηση..


Οι Νεοοθωμανοι ονειρεύονται την Γαλάζια Πατρίδα, οι Σιωνιστές θέλουν το Μεγάλο Ισραήλ, και οι φονταμενταλιστες ισλαμιστές του χαλιφάτου θέλουν τα Βαλκάνια και κατ επεκταση όλη την ηπειρωτική Ευρώπη..
Οι πόλεμοι στον Περσικό, Γιουγκοσλαβία, Κόσσοβο, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λίβανο Συρία, Υεμένη, Σομαλία, καθώς και η συνέπεια αυτών των πολέμων - το φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης από αυτές τις χώρες και επίσης και από το Πακιστάν και Ιράν υποκινήθηκαν και ακόμη υποκινούνται από διεθνεις Σιωνιστές και Νεοοθωμανους και τη βρώμικη δουλειά την κάνουν ο ISIS και λοιποί Τζιχαντιστες Σαουδάραβες, Τούρκοι, Τουρκμενοι, ιρακινοί, Αφγανοί κλπ...
Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, δηλαδή οι Δημοκρατικοί με κορυφαία στελέχη τον Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον και κύριο χρηματοδότη τον Τζορτζ Σόρος δίνουν εντολές στην αριστερή φράξια της CIA και στους δικούς τους στρατηγούς να πραγματοποιούν όλες τις πολεμικές επιχειρήσεις...και με τον ΟΗΕ απλό παρατηρητή και απλώς να συντάσσει και να ανακοινώνει γενικές αναφορές.
Η Τουρκία του καθεστώτος Ερντογάν έχει αναλάβει τη διακίνηση πληθυσμών με μαζικά μεταναστευτικά ρεύματα, είτε με "εθελοντές ιδιώτες" αλλά ακόμη και με Τούρκους στρατιώτες στρατοχωροφυλακες και αστυνομικούς...
Το μεγαλύτερο εμπόδιο σε όλα αυτά τα σχέδια είναι η Ελλάδα και όλοι υποστηρίζουν τον Ερντογάν και κατηγορούν τον Πούτιν και Άσαντ...και όλες οι διεθνείς ΜΚΟ προσφέρουν στα διεθνή δικαστήρια εναντίον της Ελλάδας αντί να προσφύγουν κατά του μιλιταριστικου Ισραήλ που έχει σκοτώσει και εκδιώξει βιαίως πάνω από 5 εκατομμύρια Παλαιστίνιους... ακόμη και η γερμανική βουλή εξέδωσε απόφαση για παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου από την Ελλάδα ενώ δεν κάνει καμία σύσταση στην Τουρκία..
Η Μέρκελ επέβαλε μνημόνιο και φτωχοποιηση στην Ελλάδα αλλά συνεργάζεται με Ερντογάν και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δίνει βοήθεια άμεσα στην Ελλάδα Ισπανία Ιταλία αλλά χρηματοδοτεί με πολλά δισεκατομμύρια τον Ερντογάν και το καθεστώς του και οι Γερμανοί βιομήχανοι επενδύουν στη Τουρκία και έχουν εργοστάσια εκεί. Επίσης και ο Τραμπ θέλει να τα βρει σε όλα με τον Ερντογάν και του επιτρέπει τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία και να σκοτώνει Κούρδους και γυναίκες μάλιστα. Δεν απέσυρε τα αμερικανικά στρατεύματα ο Τραμπ για κανέναν άλλο λόγο μόνο για να αφήσει τα τουρκικά στρατεύματα να εισβάλουν στη Συρία.
Αλλά όλα αυτά λόγω του κορονοιου έχουν παγώσει και όλες οι μεγάλες δυνάμεις αναγκαστικά και με υποχωρήσεις παραχωρήσεις σχεδιάζουν να συνθηκολογήσουν και να προσαρμοστούν στην νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Χαράλαμπος Παύλου Παπανικολάου, ερασιτέχνης ερευνητής