Η Περιφέρεια Κρήτης-Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στο χώρο της Παιδοαιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ.
Η εκδήλωση τη φετινή χρονιά είναι αφιερωμένη στην ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που είναι τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες που φιλοξενούνται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Παιδοαιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στον παιδότοπο της Παιδοαιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστούν στα παιδιά δώρα, θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα υπάρξει ταχυδακτυλουργικό σόου.

Η Περιφέρεια Κρήτης πάντα κοντά στον πάσχοντα συνάνθρωπο, και κυρίως δίπλα στα παιδιά, αποσκοπεί με την παρούσα εορταστική εκδήλωση να τους προσφέρει στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με πρωταρχικό στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξή τους, παρούσα έμπρακτα στο σημαντικό αγώνα τόσο των ίδιων των παιδιών που νοσούν όσο και των οικογενειών τους.