Ελλάδα ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μόρια, ὅπως λέμε «νέα Συρία» καὶ στὸ βάθος «νέα Ἴμια»


Το σχέδιο της Νέας Τάξης υλοποιείται κατά γράμμα. Εξυφαίνεται βήμα με βήμα και μέρα με την μέρα. Τα διεθνικά πράγματα προχωρούν με ραγδαίους ρυθμούς και μέσα στους προγραμματισμένους χρόνους, σχέδια και πλαίσια. Πέραν όλων των άλλων που συζητάμε και βιώνουμε στις μέρες μας, θέλω να στρέψω άμεσα την προσοχή σας σε μια άκρως σημαντική ημερομηνία όσο επίσης και παγκόσμιο ημερολογιακό σταθμό: 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Πρόκειται για την πιο σημαντική σελίδα στο παγκόσμιο Ιουδαϊκό ημερολόγιο διότι:

Κατ’ αυτήν ή μετά από αυτή την συγκεκριμένη ημέρα, οι κοσμοκράτορες Εβραίοι της Νέας Εποχής αναμένουν τον δικό τους μεσσία.

Ή έτσι δηλαδή ή όπως ακριβώς μας το λέμε κατά λέξη εκατοντάδες Εβραίοι ραβίνοι! Ναι, πάρα πολύ καλά το διαβάσατε: Οι διεθνείς σιωνιστές αναμένουν να εμφανισθεί στη γη ο αναμενόμενος εδώ και αιώνες Εβραίος μεσσίας! Τώρα. Στις μέρες μας..

Εδώ αναφέρομαι στον γεννημένο, ζάμπλουτο, μεγαλοτραπεζίτη και παγκόσμιο ηγέτη τον οποίο αναμένουν οι Εβραίοι ως δικό τους παγκόσμιο ηγέτη από τα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης. Αυτή η πληροφορία, θρησκευτική αναμονή και προσδοκώμενο γεγονός δεν έχει άλλο και εξ ίσου σημαντικό προηγούμενο στην ιστορία των Εβραίων και όχι μόνον.

Μετά από την 18η Σεπτεμβρίου ολόκληρος ο κόσμος εισέρχεται, και αυτό μετά πάση-πάσης βεβαιότητας, σε μια νέα εποχή, τάξη, περιδίνηση, τρόπο ζωής και κατάσταση. Σε μια ολοκαίνουργη παγκόσμια κατάσταση, η οποία θα γίνει άκρως πιο απρόβλεπτη, φρικτή και ασύλληπτα πιο πιεστική από γεωστρατηγικής και γεωοικονομικής πλευράς και θα κλείσει χρονικώς με το τέλος του εν εξελίξει Γ’ Γενικού Πολέμου.

Για να γίνω πιο σαφής: Έτσι όπως ακριβώς τονίζουν εκατοντάδες Εβραίοι ραβίνοι, έτσι και ο Ραβίνος Shalom Arush, αναφέρει λέξη προς λέξη: «Στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 οι Εβραίοι θα γιορτάσουν το τελευταίο νέο έτος χωρίς τον Μεσσία!». Ο ίδιος ραβίνος δήλωσε ακόμη: «Και να θυμάστε καλά τι σας λέω, ότι αυτό το Rosh Hashanah (Εβραϊκή πρωτοχρονιά) θα είναι το τελευταίο χωρίς Moshiach (Μεσσία). Και θα μπορούσε κάλλιστα να αποκαλυφθεί στη Rosh Hashanah ο Μεσσίας».

Αυτή η μοναδικής, ιστορικής, αναλυτικής και πραγματικής αξίας παγκόσμια εξέλιξη που αφορά τον αναμενόμενο Εβραίο μεσσία, έρχεται και θα πιέσει υπέρμετρα τα διεθνικά πράγματα, καταστάσεις, δεδομένα και εξελίξεις: Μιας και το πάρα πολύ παλαιό σχέδιο και πρόγραμμα της Νέας εποχής προβλέπει τη ραγδαία μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και την ίδρυση της παγκόσμιας εβραϊκής κυβέρνησης.

Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο, ανάστατο και εκρηκτικό σκηνικό, από τη Συρία, την Υεμένη, τη Λιβύη, το Ιράν, το Ιράκ, μέχρι και τις φλεγόμενες φυλετικώς και όχι μόνον ΗΠΑ, εμφανίζεται ως μια ακόμη γεωγραφική κουκίδα και το δικό μας σκηνικό στο Αιγαίο. Μια εκρηκτική κουκίδα μέσα στον παγκόσμιο χάρτη που δίνει και δείχνει πολύ απλά, δειγματοληπτικά, σημειολογικά, καθαρά και αντανακλαστικά την ήδη υπάρχουσα παγκόσμια κατάσταση και εξελίξεις.

Για παράδειγμα, σε κόλαση φωτιάς μετατράπηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη η μεταναστευτική δομή της Μόριας στο νησί της Λέσβου, όταν μετανάστες και πρόσφυγες πυροδότησαν δεκάδες εστίες φωτιάς περιμετρικά του ΚΥΤ. Που, λόγω των ισχυρών ανέμων, οι φλόγες μεταφέρθηκαν γρήγορα, με συνέπεια ολόκληρη η περιοχή να μετατραπεί σε μία τεράστια εστία φωτιάς. Οι φωτιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα και μετατράπηκαν σε παρανάλωμα, κατακαίγοντας τα πάντα (κοντέινερ, σκηνές, κλπ), όπου διέμεναν πάνω από 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης κ. Κουμουτσάκος επιβεβαίωσε ότι η φωτιά που κατέστρεψε το ΚΥΤ στη Λέσβο ήταν εμπρησμός, ενώ επίσης σημείωσε πως η Ελλάδα αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει μια τριπλή εθνική πρόκληση: Δημόσιας υγείας, δημόσιας τάξης και εθνικής ασφάλειας. Επιπροσθέτως, «παγωμάρα» προκάλεσε και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», όπου η ΜΚΟ «Stand by me Lesvos», που δραστηριοποιείται στη Λέσβο, έστειλε μήνυμα SMS ότι: «Μετά τη Μόρια θα πέσει και η Λέσβος», εκτοξεύοντας ευθείες απειλές προς όλο το νησί. Κλπ.

Ερώτηση: Τι τρέχει ή τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί λαμβάνουν χώρα όλα αυτά; Γιατί ήρθαν στη χώρα μας οι λαθραίοι και μη μετανάστες; Έτσι τυχαία; Από το πουθενά; Ξύπνησαν, δηλαδή, οι ίδιοι ένα πρωί και αναρωτήθηκαν μέσα τους: «Ρε συ, δεν πάμε στην Ελλάδα;». Ποιος είναι άραγε ο λόγος ή οι λόγοι που εξηγούν όλα αυτά τα γεγονότα και τις εξελίξεις; Γιατί έρχονται στην πατρίδα μας οργανωμένοι και με δύο κινητά τελευταίας τεχνολογίας ξένοι λαθραίοι και μη; Μήπως είναι, λχ, εν ενεργεία τούρκοι στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στην Ελλάδα με ότι αυτό εννοεί ή σημαίνει;

Απάντηση: Οι διεθνείς σιωνιστές, στο σκοτεινό και μακροχρόνιο σχέδιό τους, έχουν ορίσει ως επόμενο στάδιο και φάση την σύγκρουση της Ελλάδας με την Τουρκία: Στο Αιγαίο! Ναι: Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Προσχεδιασμένα, το Αιγαίο αποτελεί την επόμενη και προγραμματισμένη φάση εξέλιξης του επίγειου αρμαγεδδώνα! Το γράφω και πάλι:

Μια προγραμματισμένη φάση του εν εξελίξει Γ’ Γενικού Πολέμου!

Στην παρούσα φάση και περίσταση, τα αόρατα και σκοτεινά αφεντικά της γης θέλουν οι εδώ μεταφερμένοι και ευρισκόμενοι αλλοδαποί να δημιουργήσουν μια «νέα Συρία» στη Λέσβο. Με τον δικό τους κατευθυνόμενο, πιστό, καλοπληρωμένο και «αόρατο στρατό» των παράνομων «λάθρο-μεταναστών» της Μόρια επιτίθεται, με αόρατες και άτεγκτες διαταγές, στην Ελλάδα, στους αστυνομικούς, κλπ.

Η κατάσταση θυμίζει την εξέγερση των αραβικών χωρών. Μας φέρνει στο νου την Αραβική Άνοιξη και τις εξεγέρσεις που έλαβαν χώρα σε Μαρόκο, Συρία, Λιβύη, Αίγυπτο, Τυνησία, κοκ. Από τον Δεκέμβριο του 2010. Ο «αόρατος» και τακτικός στρατός των εδώ παράνομων μεταναστών πραγματοποιεί αυτή την ώρα τακτικές ασκήσεις εξέγερσης και δολοφονικές επιθέσεις τακτικής, σαν και αυτές που έκαναν οι ίδιοι συστηματικά με άλλο και παρόμοιο σχέδιο στις δικές τους χώρες τους ενωρίτερα.

Οι εδώ προωθημένοι αλλοδαποί εφαρμόζουν σε ελληνικό έδαφος τις «τεχνικές» που έμαθαν στις εμπόλεμες ζώνες των χωρών τους και της Μέσης Ανατολής. Χίλιοι περίπου παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν οργανωμένα στις αστυνομικές δυνάμεις. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά συζητήθηκαν και εγράφησαν, λχ, για εκατοντάδες ή και χιλιάδες Τουρκμένους που έχουν πολεμήσει με διάφορες ισλαμιστικές και τζιχαντιστικές ομάδες στη Συρία και αλλαχού: δημιουργώντας έτσι μια σειρά από τεράστια ζητήματα και θέματα εθνικής ασφαλείας. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη ζώνη και ήδη βιώνει στο έδαφός της ισλαμικό αντάρτικο τακτικής εξέγερσης.

Διαβάζω, λόγου χάρη, έναν τίτλο (pronews.gr): «Εκατοντάδες Τουρκμένοι στα βουνά της Λέσβου: Οι Τούρκοι παρακολουθούν με UAV και δίνουν εντολές. Ένα σημαντικό στοιχείο δείχνει πως ο εμπρησμός στην Μόρια ήταν οργανωμένος και είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας “μαύρης” επιχείρησης ενώ έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες αλλοδαπούς (Τουρκμένους;) “να πάρουν τα βουνά”. Αξίζει να πούμε πως τουρκικό UAV κατέγραφε όλη τη νύχτα τις πυρκαγιές στην Μόρια. Δηλαδή οι Τούρκοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις».



Οι φωτιές μόνο τυχαίες συμπτώσεις δεν δείχνουν. Φαίνεται ότι η Τουρκία, ανάμεσα στ’ άλλα, έκανε τα δικά της πραγματικά τεστ και ασκήσεις για να λάβει τα στοιχεία για την ετοιμότητα, τους χρόνους και τους τρόπους της δικής μας αντίδρασής μας. Και ενώ οι πρώτοι μετανάστες από τη Μόρια μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, την ίδια ώρα που η Λέσβος είχε μετατραπεί σε Συρία, πολύ ξύλο και πολλά χημικά έπεσαν, επιπροσθέτως, από δυνάμεις ασφαλείας εναντίον Ελλήνων πολιτών στο Τυμπάκι της Κρήτης, τραυματίζοντας μάλιστα κι έναν ηλικιωμένο.

Και ενώ όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στο Αιγαίο κλπ και ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ νομιμοποιεί τις παραβιάσεις των τούρκων μεταξύ 6 και 10 ν.μ. ή, δηλαδή, το να μην πλησιάζουν τα ελληνικά F-16 τα τουρκικά μαχητικά, η Τουρκία συνεχίζει το δικό της γεωπολιτικό αμανέ και γεωστρατηγικό χαβά. Με τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη να μας αποκαλύπτει ότι: «Όταν το Βερολίνο προσφέρθηκε να μεσολαβήσει, καθίσαμε καλόπιστα για να προσπαθήσουμε να βρούμε κοινό έδαφος. Καταφέραμε ακόμη και να καταλήξουμε σε “έγγραφη συμφωνία».

Ναι, με την Τουρκία, μακριά από όλους και όλα και μυστικά η Ελλάδα κατέληξε σε «έγγραφη συμφωνία» με την Τουρκία.

Σε άρθρο του στο οποίο αναλύει τις ελληνικές θέσεις στο διεθνές ακροατήριο, ο κ. Μητσοτάκης προσθέτει πως η Τουρκία «μπορεί να επιλέξει εάν η Ελλάδα θα αποτελέσει γέφυρα ή εμπόδιο για την εταιρική σχέση και την πρόοδο». Ενώ ό ίδιος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: «Η Τουρκία εμφανίζεται λιγότερο ως εταίρος και περισσότερο ως προβοκάτορας».

Εν είδη συμπεράσματος και για να μη χάνουμε εισέτι πολύτιμο χρόνο και φαιά ουσία: Έτσι όπως του έταξαν και τον μύησαν οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Εποχής, ο Ερντογάν δεν αναζητά ή θέλει μια λύση συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο! Όχι. Ο Σουλτάνος θέλει, ει δυνατόν, ολόκληρο το Αιγαίο! Ολόκληρο.

Τα σχέδια και οι επιθυμίες του για την ίδρυση της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας είναι πολύ βαθιά σφηνωμένα μέσα στο άρρωστο, εγωκεντρικό, επαρμένο, πιπιλισμένο και πλανεμένο μυαλό του. Γι’ αυτόν το λόγο, κυρίως, θα επιτεθεί και στην Ελλάδα! Τη μόνη χώρα που συνορεύει με την Τουρκία και με την οποία, μέχρι και σήμερα ή ακόμη, δεν έχει ξεκινήσει ο σουλτάνος μια πολεμική σύγκρουση. Από τη Μόρια ή τη μικρή «νέα Συρία», ο Τούρκος πρόεδρος βλέπει .. τα «νέα Ίμια», κλπ.


ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ


orthodoxia.gr