Μια ακόμα γκάφα από τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν καταγράφηκε από κάμερα κατέγραψε στη διάρκεια επίσκεψής του στη Φλόριντα μετά το χτύπημα του τυφώνα Ίαν, την ώρα που συνομιλούσε με τον δήμαρχο της πόλης Φορτ Μάιερς, Ρέι Μέρφι.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τζο Μπάιντεν να συνομιλεί με τον δήμαρχο, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ακούγεται να λέει σε κάποια στιγμή: «Νo one fucks with a Biden» δηλαδή ότι «Κάνεις δεν τα βάζει με έναν Μπάιντεν». Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να βρίσει.

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής με έως 12 άτοκες δόσεις!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

«Ναι, μα τω Θεώ έχεις δίκιο» απάντησε από την πλευρά του ο δήμαρχος, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να προσθέτει «δεν μπορείς να μαλώνεις με τα αδέρφια σου έξω από το σπίτι». «Ακριβώς αυτό» υπερθεματίζει ο δήμαρχος.Οι δύο άνδρες γέλασαν, έσφιξαν τα χέρια και χώρισαν. Τα σχόλια έγιναν αφότου ο Μπάιντεν είχε μόλις ολοκληρώσει μια κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κυβερνήτη της Φλόριντα. Ρον ΝτεΣάντις με τον οποίο έχει κόντρα.

Όταν το CBS ρώτησε τον Μέρφι γιατί ο πρόεδρος Μπάιντεν εκστόμισε τα «γαλλικά», ο δήμαρχος απάντησε «είμαστε και οι δύο Ιρλανδοί Καθολικοί. Είμαστε και οι δύο πιστοί Καθολικοί. Αλλά κάποιες στιγμές από το στόμα μας βγαίνουν… πιπεράτα λόγια», χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ