Ένα… τείχος από αστυνομικά οχήματα βρήκαν μπροστά τους ενώ κινούνταν στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Καβάλας ο 49χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και ο 36χρονος συνοδηγός, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι έκαναν με διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την σύλληψη των δυο Ελλήνων υπόπτων, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας έκαναν έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος όπου εντόπισαν μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 40,5 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και τρία τσιγαριλίκια.

Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στους δράστες και έκαναν έρευνες στα σπίτια τους. Σε αυτό του 49χρονου ανακάλυψαν άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 126 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στο σπίτι του 36χρονου βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,9 γραμμαρίων. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ξαφνική έρευνα στην κατοικία ενός 33χρονου Έλληνα σε περιοχή του έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν 15,2 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ακολούθησε η παραπομπή του 22χρονου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.