Μεγάλη κινητοποίηση πυροσβεστών, αστυνομικών και εθελοντών είναι σε εξέλιξη στην Ξάνθη, για τον εντοπισμό ιερέα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τη Δευτέρα (27/03).

Η εξαφάνιση του πατέρα Αντώνιου από το χωριό Μικρό Τύμπανο δηλώθηκε στην Αστυνομία την Τρίτη και εκ τότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 28.03.2023 18:16Νέα στοιχεία για την Κρήτη: Καταγγελία και για ανήλικο κορίτσι σε βάρος του 66χρονου λυράρη - Όσα είχε ισχυριστεί η μητέρά του

Ο ιερέας φαίνεται πως αναχώρησε από το σπίτι του τη Δευτέρα, με το αυτοκίνητό του, και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Το όχημα, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, εντοπίστηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού τού ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής» σημειώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης, που επίσης συνδράμει στην προσπάθεια εντοπισμού του ιερέα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ