Να κλείσει τον Α’ γύρο με νίκη θέλει ο ΑΟΑΝ που υποδέχεται τον Περαμαϊκό στο εξ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής

Να κλείσει τον Α’ γύρο με νίκη θέλει ο ΑΟΑΝ που υποδέχεται τον Περαμαϊκό στο εξ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής

Τελευταία υποχρέωση για το πρώτο μισό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και τον 4ο όμιλο σήμερα για τον ΑΟΑΝ, κλείνοντας την εκκρεμότητα από την 15η αγωνιστική και την αναμέτρηση με τον Περαμαϊκό, τον οποίο υποδέχεται στις 15.00 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου.

Οι «κυανόλευκοι» με καλή ψυχολογία και ανεβασμένο ηθικό από τη νίκη τους πριν μερικά εικοσιτετράωρα και πάλι εντός έδρας στο 3-0 επί της Αγίας Παρασκευής, απέναντι και πάλι σε έναν αντίπαλο ο οποίος είναι στα μέτρα τους, πρέπει να μπουν δυνατά προκειμένου να δείξουν από νωρίς τις προθέσεις τους στους αντιπάλους τους όπως έκαναν και την περασμένη Κυριακή ώστε να εξασφαλίσουν το σημαντικό «τρίποντο», με το οποίο θα κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα δεκάδας.

Ο Περαμαϊκός έχει δείξει πως διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, κάτι που απέδειξε και την περασμένη Κυριακή στο Ατσαλένιο, όταν ηττήθηκε δύσκολα 2-1 από τον ΠΟΑ, όμως κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους στο γήπεδο του ο ΑΟΑΝ, πρέπει από νωρίς να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό και να βάζει τις βάσεις για νίκη.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, εκεί όπου μετρούν ένα μεγάλο αήττητο σερί και θέλουν να το διευρύνουν, καθώς πάντα εμφανίζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, παίζοντας με άλλο… αέρα και με τη στήριξη του κόσμου τους τις περισσότερες φορές, εύκολα ή δύσκολα να παίρνουν τις νίκες.

Η καλή εμφάνιση και η άνετη νίκη με την Αγία Παρασκευή, «γλύκανε» τους φίλους του ΑΟΑΝ και παρ’ότι καθημερινή σήμερα, αναμένεται να δώσουν και πάλι δυναμικό παρών στην κερκίδα προκειμένου να δουν την ομάδα της και να την ωθήσουν σε μια ακόμη νίκη, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον Α’ γύρο, αυξάνοντας τις πιθανότητες της να μην μπει σε περιπέτειες παραμονής.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, με τον Μανόλη Σκύβαλο να μπορεί να παρατάξει μια ανταγωνιστική ενδεκάδα και δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Αλεξάκη και τον τιμωρημένο Τσιλεδάκη.

Διαιτητές: Ζαφείρης (Ηράκλειο), Διονύσης-Κελαΐδης (Ρέθυμνο)