Να μην πλησιάζει τις κόρες του ο πατέρας με το βαρύ χέρι

Να μην πλησιάζει τις κόρες του ο πατέρας με το βαρύ χέρι

Αφού έδειρε σύζυγο και κόρες, τώρα είναι υποχρεωμένος να αλλάξει σπίτι και να μην τις πλησιάζει. Ο λόγος για τοοικογενειακό επεισόδιοπου σημειώθηκε τα ξημερώματα του Πάσχα, στην περιοχή της Σταλίδας, και είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας πατέρας για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Οι γονείς και οι δύο κόρες, 22 και 16 ετών, νωρίτερα ήταν προσκεκλημένοι σε γενέθλια, σε καφενείο στην περιοχή των Γουβών. Μία παρεξήγηση με την ανήλικη κόρη, έφθασε την κατάσταση στα άκρα όταν πια επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ο πατέρας χτύπησε την 16χρονη, μπήκε στη μέση η μεγαλύτερη αδερφή, τις «έφαγε» και εκείνη και στο τέλος χτύπησε και την σύζυγο του που προσπάθησε να τους χωρίσει. Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου ο πατέρας ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του, παραδέχτηκε ότι παραφέρθηκε και απέδωσε εν πολλοίς την άσχημη συμπεριφορά του στο αλκοόλ που είχε καταναλώσει το βράδυ εκείνο.

Τώρα θα γίνει μία προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης και εξομάλυνσης των σχέσεων μέσω της διαδικασίας της ποινικής διαμεσολάβησης, ωστόσο στον πατέρα επιβλήθηκαν οι όροι να φύγει από το σπίτι και να μην έρχεται σε επαφή με σύζυγο και κόρες. Κάτι που φέρεται να ζήτησαν και οι τελευταίες.

Πηγή: cretalive.gr