ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ Παράξενα VIDEO Εναλλακτικά ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ UFO

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X FILEΣ - ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χ - FILEΣ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)


ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X FILEΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Α' - ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χ - FILEΣ

Πρίν από ενάμιση χρόνο περίπου είχα παρουσιάσει μιά ομάδα φωτογραφιών στον ιστοχώρο του Ναυσίνοου για μιά σειρά παράδοξων φαινομένων τα οποία δεν μπορούμε με ασφάλεια να ορίσουμε ή να εξηγήσουμε με επιστημονικό τρόπο γι' αυτό τα εντάξαμε στα ανεξήγητα φαινόμενα με τον γενικό τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ X-FILEΣ. Το υλικό αυτό κατά την πλειοψηφία του μας το έχουν στείλει από όλη την Ελλάδα φίλοι του Ναυσίνοου. Το υλικό έχει περάσει εργαστηριακή ανάλυση για να αποδειχθεί η αυθεντικότητά του και έχουν επιλεγεί από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουμε λάβει, ένα μέρος που θεωρούμε πολύ σημαντικό για αυτήν την παρουσίαση. Αυτή η εργασία είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή του Β. Μπαντίδη στο Astra TV Κώδικας Μυστηρίων αλλά για κάποιους λόγους κατέβηκε από το YouTube μετά από 40.000 προβολές την πρώτη εβδομάδα! Εμείς βέβαια έχουμε κρατήσει ολόκληρη την παρουσίαση και συζήτηση που έγινε σε εκείνη την εκπομπή και σε λίγες μέρες θα σας παρουσιάσουμε μία νέα εκδοχή αυτής της εκπομπής η οποία είναι διανθισμένη με αυθεντικό και ακυκλοφόρητο υλικό που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ως τώρα.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας στέλνει υλικό το οποίο θα εντάξουμε σε άλλο επεισόδιο της εκπομπής μελλοντικά στην ηλεκτονική μας διεύθυνση [email protected] Να είστε όλοι καλά.



ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X FILEΣ Β': ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ - Η ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ & ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: Χ FILEΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Β': ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ: Η ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ & ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ .... Το β΄επεισόδιο αφιερωμένο αποκλειστικά στον Τσούτσουρο είναι βασισμένο σε μαρτυρίες κατοίκων. Τα γυρίσματα έγιναν αποκλειστικά στον Τσούτσουρο και τα Αστερούσια Όρη το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2019 σε ανάλυση 4Κ. Χρησιμοποιήθηκαν πολλές διαφορετικές τεχνικές για τα γυρίσματα (timelapse, hyperlapse, roadlapse, nightstalk κλπ). Τα πλάνα είναι εκπληκτικά με πολύ ζωντανά χρώματα. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αδριανός Μπεζούγλωφ ενώ την μουσική ο συνθέτης ΖΟΝΑΜ.
ΦΑΚΕΛΟΣ Α': - Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
- ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
- ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
ΦΑΚΕΛΟΣ Β': - Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ
- Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ (ΜΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ)
Η ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
Ο ΑΡΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ



ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X-FILEΣ Γ': ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΡΟΣ Α')



ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ X-FILEΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Γ'
ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ - ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΡΟΣ Α΄)
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:
ΦΑΚΕΛΟΣ Α΄: ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ Β': ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ Γ': ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ Δ': ΤΟ UFO ΣΤΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
ΦΑΚΕΛΟΣ E': ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤ': ΤΑ UFO ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ - ΙΤΕΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ Ζ': ΤΟ UFO ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ Η'': ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΝΕΦΟΣ - ΣΙΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΖΟΝΑΜ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Το υλικό έχει περάσει εργαστηριακό έλεγχο και αυτός κατέδειξε πως μπορεί να καταταχθεί στα παράξενα ανεξήγητα φαινόμενα. Εξετάσαμε πάνω από 100 διαφορετικές περιπτώσεις και για τις δύο επερχόμενες εκπομπές επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε 17 φακέλους που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν Ανεξήγητα Φαινόμενα. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις μπήκαν στο αρχείο είτε επειδή καταφέραμε να αποδείξουμε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο εμφανίζουν φυσικά φαινόμενα που μας δημιουργούν κατάπληξη ναι μεν για τον τρόπο που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες αλλά εξηγούνται. Κάποιους από τους φακέλους που δεν παρουσιάζουν φυσικά φαινόμενα τους κρατήσαμε για περαιτέρω έλεγχο και δεν δημοσιεύονται σε αυτές τις εκπομπές εως ότου έχουμε μιά πιό σαφή εικόνα για το τι παρουσιάζουν. Πολλές φορές οι συνθήκες δεν βοηθούν στις λήψεις και έτσι το υλικό δεν μπορεί να σταθεί με επιστημονικά κριτήρια. Τέλος έχουμε κρατήσει αρκετούς φακέλους για μελλοντικές εκπομπές για τους οποίους χρειάζεται να συγκεντρωθούν πολλά στοιχεία ακόμα όπως μαρτυρίες, επιτόπια έρευνα και συγκριτική εξέταση παρόμοιων περιστατικών.

Μην διστάσετε να μας στείλετε το υλικό σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] και όχι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης επειδή στις πλατφόρμες αυτές πέφτει η ποιότητα των φωτογραφιών. Έχουμε την δυνατότητα να αναλύσουμε οποιασδήποτε φύσης υλικό και να σας στείλουμε απαντήσεις και εργαστηριακά αποτελέσματα. Απαντάμε σε όλους.
Για όσους διαθέτουν εργαστήρια για αναλύσεις και επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα είναι ευπρόσδεκτοι και θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονική αλληλογραφία σε πρώτη φάση.


Πηγή έρευνας: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ - NAUSINOUS - ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ