Μετά τις απανωτές απουσίες «γαλάζιων» βουλευτών που είχαν καταγραφεί στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, ακόμη και πηγές του Μεγάρου Μαξίμου άφηναν να εννοηθεί ότι το θέμα δε θα… έμενε έτσι: τούτων δοθέντων, είχε σχεδόν προεξοφληθεί ότι ο Σταύρος Καλαφάτης θα «ξηλωνόταν» από γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς ο θεσσαλονικιός πολιτικός είχε χρεωθεί το γεμάτο «απουσιολόγιο» στην συγκεκριμένη ψηφοφορία.

Ωστόσο, όσοι άκουσαν χθες τον πρωθυπουργό να μιλάει για τον Σταύρο Καλαφάτη, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μέσω τηλεδιάσκεψης, κατάλαβαν ότι πλέον, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν βρίσκεται σε δυσμένεια. Αντιθέτως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους βουλευτές πως θα έχουν πάντα πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου για παράπονα, αστοχίες, επισημάνσεις και αιτήματα.

Ωστόσο, ενημέρωσε τους πάντες πως ο «κρίκος» μεταξύ των βουλευτών και του ιδίου είναι ο Σταύρος Καλαφάτης, δείχνοντας ότι η εμπιστοσύνη στον θεσσαλονικιό έχει αποκατασταθεί.

Πηγή: matrix24.gr