Δεύτερο περιστατικό με ακτιβιστή που πέταξε ποντίκια σε εστιατόρια των McDonald’s σημειώθηκε στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Στο σχετικό βίντεο φαίνονται οι υπάλληλοι να προσπαθούν να τα παγιδεύσουν σε ένα πλαστικό κουτί, ενώ οι πελάτες κοιτούν απορημένοι.

‘Ένας πελάτης ακούγεται να λέει «δείτε εδώ», ενώ ένα παιδάκι σχολιάζει «Αυτά είναι πολλά ποντίκια». Άλλοι πάλι μπαίνουν κανονικά στο κατάστημα, προσπερνώντας τους εργαζόμενους που επιχειρούν να τα μαζέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 01.11.2023 16:57 Δείτε την επιχείρηση εκκένωσης της Γάζας από τη Ράφα - 30 ασθενοφόρα γύρισαν πίσω άδειαΚόσμος | 01.11.2023 16:45Θύμα τηλεφωνικής φάρσας η Τζόρτζια Μελόνι - Ποιοι είναι οι Ρώσοι κωμικοί που της έκαναν πλάκα - Τι τη ρώτησαν

🍔 🐀 MORE mice released in Perry Bar McDonald’s Birmingham In protest of the conflict between Palestine and Israel .

Via @Birmzisgrime_ pic.twitter.com/ISafGxiwTl

— London & UK Street News (@CrimeLdn) October 31, 2023

Σημειώνεται ότι τα εστιατόρια των McDonald’s έχουν γίνει στόχος από όταν το παράρτημα τους στο Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θα παρέχουν δωρεάν γεύματα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Το πρώτο περιστατικό

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη και πάλι σε εστιατόριο των Mc Donald’s στο Μπέρμιγχαμ, όπου ένας ακτιβιστής πέταξε ποντίκια βαμμένα σε κόκκινο χρώμα μέσα στο εστιατόριο της αλυσίδας.

Ο άνδρας φορούσε τη σημαίας της Παλαιστίνης στο κεφάλι και καλούσε σε μποϊκόταζ τόσο του Ισραήλ όσο και των εταιρειών που το στηρίζουν.

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» και «Στοχευμένο μποϊκοτάζ. Οι τρεις μεγάλοι. Ξεκινήστε μποϊκοτάροντας αυτά τα brand που εμπλέκονται άμεσα στην υποστήριξη του ισραηλινού απαρτχάιντ», ακούγεται να λέει στο σχετικό βίντεο.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη