Το όνομα ενός άνδρα, ο οποίος την έπεισε να εκδίδεται έναντι του ποσού των 100 ευρώ, έδωσε στους αστυνομικούς η 1**4χρονη**, που επέστρεψε στο ίδρυμα φιλοξενίας της **Νέας Σμύρνη**ς.

Το ανήλικο κορίτσι, που φιλοξενείται στο χώρο μαζί με την αδελφή της, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, παρουσία ψυχολόγων, προκειμένου να εξιστορίσει τα όσα βίωσε στο ξενοδοχείο και άλλες λεπτομέριες της υπόθεσης.

Τέμπη: Αυτή είναι η αλήθεια για το σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα Ο «Ταχίρ»

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 14χρονη δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέριες για την υπόθεση τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στους ειδικούς του υπουργείου Δικαιοσύνης που προσπάθησαν να της μιλήσουν.

Η 14χρονη φέρεται να επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς ότι όλο αυτό τον καιρό συνομιλούσε με έναν 29χρονο άνδρα, ονόματι «Ταχίρ» και ο οποίος ήταν αυτός που την έπεισε να εγκαταλείψει το ίδρυμα και την αδελφή της, υποσχόμενος χρήματα και στέγη.

Το ανήλικο κορίτσι δεν αποκάλυψε στους ειδικούς ψυχολόγους ούτε τον αριθμό των ανδρών που την είχαν κακοποιήσει, το διάστημα που βρέθηκε στα δίχτυα του κυκλώματος.

Δεν γνώριζε για τα βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη βιντεοσκόπηση του βιασμού της από έναν 30χρονο άνδρα, το βράδυ της Κυριακής, όταν βρέθηκε στο ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας.

Στο μικροσκόπιο τα κινητά

Πλέον, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί θα εξετάσουν τόσο τις τηλεφωνικές συνομιλίες των τριών συλληφθέντων, αλλά και τα μηνύματα που αντάλλασαν μεταξύ τους.

Παράλληλα, θα εξετάσουν και τις συνομιλίες που είχαν με τρίτα πρόσωπα μέσω των social media, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι εκεί θα βρουν τη λίστα με τους «πελάτες» της 14χρονης.

Σεισμός: Οι εκτιμήσεις Τσελέντη για τα 4,6 Ρίχτερ στην Αμφιλοχία Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png