Νεαρός μοτοσικλετιστής νεκρός σε τροχαίο στο Ρέθυμνο

Νεαρός μοτοσικλετιστής νεκρός σε τροχαίο στο Ρέθυμνο

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη τα ξημερώματα, έξω από το Άδελε Ρεθύμνου, στο δρόμο προς Αρκάδι.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής, ποδοσφαιριστής σε ομάδα του τοπικού στο Ρέθυμνο, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, που εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δένδρο.

Ολα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, με τον θάνατο του μοτοσικλετιστή να είναι ακαριαίος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αρκάδι Αγγελιανών, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας, συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή μας Τζάρι Ρονάλντο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο αγαπητός σε όλους Ρονάλντο φορούσε την φανέλα της ομάδας μας τα 2 τελευταία χρόνια όπου τον διέκριναν το πάθος, η μαχητικότητα και ο καλός του χαρακτήρας. Καλό ταξίδι φίλε Ρονάλντο να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, δύναμη και υπομονή στην οικογένεια σου».