Νέο «πονοκέφαλο» προκαλεί στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν η απόφαση υφυπουργού του να ποζάρει για το Playboy, σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση βρίσκεται κυριολεκτικά με την «πλάτη στον τοίχο» λόγω της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien και το περιοδικό Paris Match, η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Μαρλέν Σιαπά θα βρεθεί στο εξώφυλλο του επόμενου τεύχους του Playboy, που κυκλοφορεί στις 8 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 31.03.2023 19:02Χωρίς χειροπέδες ενώπιον της Δικαιοσύνης την ερχόμενη Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ

𝗗𝗢𝗖𝗨𝗠𝗘𝗡𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗜𝗦 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 Après Emmanuel Macron dans « Pif », #MarlèneSchiappa dans « Playboy » ! La secrétaire d’État à l’Économie sociale et solidaire figure en une de la prochaine édition du célèbre magazine de charme…

@elizco

https://t.co/qHh88VnnY9

— Paris Match (@ParisMatch) March 31, 2023

Σύμβουλος της 40χρονης υφυπουργού είπε στην Le Parisien πως εμφανίζεται «με ένα μακρύ λευκό φόρεμα» προσθέτοντας πως **«**Αυτό συμβαίνει με όλες τις φωτογραφίες».

Η Σιαπά ποζάροντας για το Playboy θέλησε να τονίσει την ελευθερία των γυναικών, τη θηλυκότητα και τον φεμινισμό. Ωστόσο, φαίνεται πως οι προθέσεις την εκτιμήθηκαν από το επιτελείο του Μακρόν, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Le Parisien στο Elysee έχει προκληθεί ταραχή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ