Οι Panforce Holdings LTD, Pulclair Company LTD και οι κκ. Ευστράτιος Απέργης, Γεώργιος Θεοδόσης και Τερέζα Θεοδόση κατέχουν το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Newsphone

Το 100% των δικαιωμάτων ψήφου της Newsphone κατέχει πλέον η Άνκοσταρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται, οι εταιρείες Panforce Holdings LTD, Pulclair Company LTD και οι κκ. Ευστράτιος Απέργης, Γεώργιος Θεοδόσης και Τερέζα Θεοδόση κατέχουν το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Newsphone.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η «ΑΝΚΟΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ο «Προτείνων») ανακοινώνει ότι την 16η Σεπτεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε η διαδικασία άσκησης από τον Προτείνοντα του δικαιώματος εξαγοράς (σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006 και την Απόφαση 1/644/22.4.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς) μέσω της οποίας ο Προτείνων απέκτησε συνολικά 1.250.315 κοινές, ονομαστικές μετοχές της «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» (η «Εταιρία») έναντι τιμήματος € 0,50 ανά μετοχή. Κατόπιν αυτού, ο Προτείνων, οι εταιρίες PANFORCE HOLDINGS LTD, PULCLAIR COMPANY LTD και οι κκ. Ευστράτιος Απέργης, Γεώργιος Θεοδόσης και Τερέζα Θεοδόση κατέχουν το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

Διαβάστε ακόμη

ΕΝΦΙΑ: Δυο επιλογές για την πληρωμή της πρώτης δόσης

Εθνική Τράπεζα: Ισχυρό rebound για την ελληνική οικονομία – «Βλέπει» ρυθμό ανάπτυξης 7,5% το 2021

ΗΠΑ: Αύξηση στις λιανικές πωλήσεις, αλλά και στις αιτήσεις για επίδομα ανεργίας