Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου και Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νίκος Τορναρίτης, όπως και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Γεώργιος Χατζηγεωργίου και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΕ, Τάσος Χατζηβασιλείου.

«Υπογράμμισα την αμέριστη συμπαράστασή μας για επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ. Τόνισα ότι η εμβάθυνση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδας-Κύπρου αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Οι δύο χώρες μας είναι πάντα προπύργια ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου και Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού @AnnitaDemetriou, όπως και με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του κόμματος, @diplarose, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο… pic.twitter.com/9EbB1Ayp8Q

— Nikos Dendias (@NikosDendias) August 2, 2023