Μετά την ομαδική παραίτηση εννέα γιατρών στο Νοσοκομείο Νεάπολης - Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου, σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την ανακοίνωση διαμαρτυρίας και την ομαδική παραίτηση γιατρών από το «Διαλυνάκειο», στην οποία αναφέρει ότι οι όλοι οι γιατροί βρίσκονται στην υπηρεσία τους.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, πως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης ή κλεισίματος των νοσοκομείων του νομού Λασιθίου και εν προκειμένου του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου – Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο», σε συνέχεια πρόσφατων ανακοινώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με ανακοίνωση – διαμαρτυρίας - ομαδική παραίτηση των ιατρών Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής του Γ.Ν. - Κ.Υ. Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο», ενημερώνει ότι η λειτουργία του Γ.Ν. - Κ.Υ. Νεαπόλεως, των Περιφερειακών Ιατρείων και της ΤΟΜΥ γίνεται κανονικά και όλοι οι ιατροί βρίσκονται στην υπηρεσία τους.

Καθίσταται σαφές ότι η Διοίκηση των Υγειονομικών Μονάδων του Ν. Λασιθίου είναι ενιαία και στο πλαίσιο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες, επιζητώντας πάντα τη συνεργασία όλου του προσωπικού.

Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης ή κλεισίματος των νοσοκομείων του νομού Λασιθίου και εν προκειμένω του Γ.Ν. - Κ. Υ. Νεαπόλεως “Διαλυνάκειο”».