ΜΥΣΤΗΡΙΑ αρχαίοι πολιτισμοί VIDEO Εναλλακτικά

Ο David Wilcock διερευνά τις χαμένες πυραμίδες ενός προηγμένου αρχαίου παγκόσμιου πολιτισμού


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ερευνητές, συνωμοσιογράφοι και πληροφοριοδότες από όλο τον κόσμο, ισχυρίζονται ότι έχουν αναμφισβήτητα στοιχεία για έναν παγκόσμιο πολιτισμό που δημιούργησε πυραμίδες σε όλη την υφήλιο.

Πυραμίδες στην Ανταρκτική, την Αυστραλία, την Ινδονησία, την Κίνα, την Καμπότζη, την Ινδία, την Ελλάδα, την Βοσνία και τη Βόρεια Αμερική καθώς και αλλού, ανάμεσά τους φυσικά, οι πασίγνωστες στην Αίγυπτο και την λατινική Αμερική.

Πολλοί είναι δε, εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι, πέρα από τους γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους, σχεδόν όλες οι υπόλοιπες είναι αμφιλεγόμενες καθώς πρόκειται για βουνά ή λόφους που διακρίνεται να έχουν ένα πυραμιδοειδές σχήμα, αλλά χωρίς αυτό να αποδεικνύει απαραίτητα ότι έχουν κατασκευαστεί.

Έτσι, αυτού του είδους η αρχιτεκτονική είναι ένα πεδίο το οποίο ακόμα διευρύνεται συνεχώς και ερευνάται ακατάπαυστα, μέχρι να βρεθούν όλα τα στοιχεία που θα υποστηρίζουν και επιστημονικά την άποψη ότι πρόκειται για τεχνητές πυραμίδες..

Ο David Wilcock, από τη μεριά του, παρουσιάζει τις τελευταίες “αποδείξεις” – ή αν προτιμάτε “ενδείξεις” – ότι εκείνοι που κατασκεύασαν ή διέσωσαν οδηγίες για να κατασκευαστούν όλες αυτές τις πυραμίδες αποτελούσαν μέρος ενός χαμένου πολιτισμού ο οποίος πρέπει να ήταν παγκόσμιος.

Είναι σημαντικό το γεγονός, επίσης, ότι οι τοποθεσίες αυτές των πυραμίδων δεν είναι καθόλου τυχαίες καθώς φαίνεται να έχουν την δική τους σημασία πάνω σε φυσικά πεδία ενέργειας της Γης, που δείχνει ότι χτίστηκαν εκεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Αυτή η παρουσίαση που ακολουθεί στο βίντεο παρακάτω, είναι πλούσια από συναρπαστικές φωτογραφίες και εντυπωσιάζει καθώς αντιλαμβανόμαστε την εμβέλεια και τη δύναμη αυτού του αρχαίου πολιτισμού, που κρύβεται σε κοινή θέα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

David Wilcock Explores Lost Pyramids Of An Advanced Ancient Global Civilization



diadrastika