Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο απέστειλε ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης για τη χρηματοδότηση του Δήμου Βιάννου με το ποσό των 262.600 ευρώ.

Μια χρηματοδότηση που ανακοινώθηκε μετά την απόφαση του Υπουργού να χρηματοδοτήσει από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων, τους μικρούς και ορεινούς Δήμους της χώρας με το ποσό των 24.300.000 ευρώ, για την κάλυψη είτε λειτουργικών δαπανών, είτε για επενδυτικές δραστηριότητες και έργα.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Βιάννου αναφέρει στην επιστολή του:
«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη χρηματοδότηση του Δήμου μας με το ποσό των 262.600 €, μετά την απόφαση σας για τη χρηματοδότηση των μικρών και ορεινών Δήμων της χώρας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που αναγνωρίζεται η διαφορετικότητα των Δήμων της πατρίδας μας και η προτεραιότητα που δίνεται στους μειονεκτικούς ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους, οι οποίοι καθημερινά δίνουν τη μάχη για την εξυπηρέτηση των δημοτών με πάρα πολλές ελλείψεις, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα μάλιστα στις σημερινές που είναι πρωτόγνωρες και που όλοι βιώνουμε.

Σας διαβεβαιώνω ότι με συλλογικές αποφάσεις θα προβούμε άμεσα στην καλύτερη αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων αυτών προς όφελος των δημοτών μας.
Σας ευχαριστώ και πάλι».