Πολιτική ΑΡΘΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΔΡΑΚΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ



Της Λέττας Καλαμαρά

Χωρίς ίχνος συναίσθησης της Καταστροφής που έχει επιφερει στην κοινωνία και οικονομία και την προσωπική ζωή των Ελλήνων, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει προφητικές ελπίδες για τέλος της επιδημίας κάπου εκεί περί της έναρξης άφιξης των πολιτών των αποικιοκρατών μας και εκτέλεσης των τουριστικών συμβολαίων φυσικά, χωρίς καμία επιστημονική βάση. Δυστυχώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως άλλος Δράκων των Αθηνών επέβαλε και συνεχίζει να επιβάλλει σε όλη την Ελλάδα δρακόντεια μέτρα για την αντιμετώπιση του COVID-19, με Χορό την Επιτροπή των Ειδικών που ακόμα να μας εξηγήσει επιστημονικά πώς η γειτονική Βουλγαρία την τελευταία εβδομάδα με όλα ανοιχτά εδώ και καιρό και το λαό να περπατάει χωρίς μάσκες έχει τα ίδια αποτελέσματα με εμάς.


Ο Δράκων Μητσοτάκης με την αυλή του και τους ξένους μέντορες ισοπέδωσε τη ζωή, την οικονομία και την κοινωνία με τα απίστευτα σωφρονιστικά μέτρα του σε βαθμό ασύλληπτο. Με ένα επικονωνιακό ορυμαγδό από συστημικά μέσα παραπλάνησης που χορηγεί απλόχερα με κρατικές διαφημίσεις και την ντόπια διακομματική νομενκλατούρα στήριγμα μοιράζει ανάλογα τρόμο και επιδοτήσεις.

Εκμαυλίζει όπως και όλοι οι προκάτοχοί του με υποσχέσεις για χρήματα της αλλοδαπής αγνώστου προέλευσης και εθίζει τους πολίτες στην εξακολούθηση μίας παρασιτικής ζωής επιδοτήσεων, μίας εποχής που δεν θα υπάρξει πάλι και διέλυσε την Ελλάδα επί δεκαετίες. Υπηρετεί πρόδηλα το αιώνιο γερμανικό σχέδιο ισοπέδωσης της Ελλάδας εις όφελος όμμορων κρατών για την κάθοδο του ουννισμού στο Αιγαίο. Τα συντρίμμια της αποτυχημένης δρακόντειας πολιτικής Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση του Covid 19 θα φανούν σύντομα, μόλις ο κόσμος απελευθερωθεί από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που αναδείκνυε και εκβίαζε πλήθος πολιτικών και άλλων διακεκριμένων σε πολλά Κράτη.

Παρά τα παραμύθια που υπόσχεται ξεδιάντροπα ακόμα και σήμερα η Ελλάδα έχει ένα δυσθεόρατο χρέος, ξεπουλημένες υποδομές, κατώτατο μισθό ντροπής, ανεργία νεών και το χειρότερο όλων πολίτες αδρανείς, χωρίς ψυχή και νεύρο, έρμαια μιας ανείπωτης οικονομικής, κοινωνικής και υγειονομικής καταστροφής. Τα οικονομικά μεγέθη από τους διεθνείς οργανισμούς για την Ελλάδα για την επόμενη δεκαετία δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς και οι θύτες υπηρηφανεύονται.

Αμετανόητος μέχρι τέλους ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει την εξουσία του στον μπαμπούλα τού προκατόχου του Τσίπρα και το πολιτικό καρτέλ που δημιούργησαν οι αποικιοκράτες για να συντηρούν το καθεστώς αφαίμαξης της Ελλάδας μέσα από εξοπλισμούς χωρίς αντίκρισμα. Δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την πολιτική προεκλογική εξαπάτηση των Ελλήνων που είναι ισάξια με του δημαγωγού Τσίπρα που θα έσκιζε τα Μνημόνια.

Η πολιτική εξέλιξη του Μητσοτάκη δεν μπορεί να μην είναι άλλη από εκείνη του πραγματικού Δράκοντα που βασάνισε την Αθήνα με τα σαδιστικά μέτρα του, όπως και κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος μέχρι τις μέρες μας, από τον κομμουνισμό μέχρι την κωρονοδικτατορία.

Θα μείνει στην ιστορία για την ανείπωτη καταστροφή που επέφερε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά αυτής της πανδημίας, υπηρετώντας το γερμανικό ιερατείο εις βάρος της Ελλάδας. Το συντομότερο που θα φύγει θα δώσει στην Ελλάδα και τους νέους της μία ευκαιρία να αναδείξουν δημοκρατικά οτιδήποτε πιο αξιόπιστο από την υποταγή στη γαλλο-γερμανική ελίτ.



Χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους, ανοικτά καταστήματα και τα παιδιά στα γήπεδα είναι ο δρόμος της επιτυχίας απέναντι στο Covid-19. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία. Ο προαποφασισμένος από καιρό εξευτελισμός και εγκλεισμός-τιμωρία των Ελλήνων μέχρι και λίγο μετά το Πάσχα, ο αυτοσκοπός της πολιτικής Μητσοτάκη, αποτελούν το κύκνειο άσμα ενός ακόμα Δράκοντα όσο και αν παριστάνει τον Προφήτη τώρα.