ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ VIDEO

Ο Ερντογάν μας στέλνει εκπαιδευμένους «ComandanteΤζιχαντιστές» ως δήθεν «πρόσφυγες» (video)


O Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος μίλησε στο pagenews.gr και στην εκπομπή «Point Zero» με τον Λάμπρο Καλαρρύτη.

Σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία, ανέφερε, η Τουρκική πολεμική αεροπορία θα καταστραφεί σε 48 ώρες παρά το γεγονός ότι η Τρόικα επέβαλε μείωση αμυντικών δαπανών στην Ελλάδα.

Τόνισε ότι κακώς δεν επεκτείναμε τα χωρικά ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια και δεν ανακηρύξαμε ΑΟΖ. Υπογράμμισε ότι ο Ερντογάν στέλνει τζιχαντιστές στην Ελλάδα να εκτελέσουν επιχειρήσεις αναγνώρισης και εδώ χρειάζεται μεγάλη  προσοχή.

Γνωρίζουμε ανέφερε ο Στρατηγός  Φράγκος οτι Διοικητές των μισθοφόρων Τζιχαντιστών,που πήραν μέρος στον Πόλεμο του Καυκάσου …Αναχώρησαν και απο τα νησιά μας !!

 Να επισημάνουμε οτι υπάρχει μεγάλη άφιξη λαθρομεταναστών απο τη …Σομαλία

Αν και η απόσταση ανάμεσα στην Ελλάδα και στη χώρα της δυτικής Αφρικής ξεπερνάει τα 4.500 χλμ, όλο και περισσότεροι Σομαλοί ταξιδεύουν αεροπορικώς προς την Τουρκία, προκειμένου να περάσουν στην χώρα μας, από τα νησιά ή τον Έβρο.

Το τελευταίο διάστημα οι αφίξεις παράνομων λαθρομεταναστών από την … Σομαλία προς τα νησιά του Αιγαίου έχουν χτυπήσει … «κόκκινο», αναγκάζοντας σε κινητοποίηση τις ελληνικές Αρχές

. Από τις 214 αφίξεις παράνομων μεταναστών που καταγράφηκαν από τις αρχές Νοεμβρίου στη Λέσβο, οι 142 προέρχονται από τη Σομαλία.