Στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Κουτράκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.) Α.Ε. (ΟΤΑ) πραγματοποίησε σήμερα την τακτική συνεδρίαση του, με θέμα την αντικατάσταση του μέλους του κ. Ιωάννη Κουτράκη, μετά την υποβολή της παραίτησής του από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, για προσωπικούς λόγους. Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. όρισε ως αντικαταστάτη του απερχόμενου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, κ. Γεώργιο Ξανθουδάκη, έπειτα από σχετική πρόταση του Δημάρχου Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Μιχαήλ Τσουπάκη.

Κατόπιν, με σχετική εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα η ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή, στο στέλεχος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και νυν Διευθυντή Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης – Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Πατεράκη.

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Κουτράκη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη της Επιχείρησης, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στον κ. Πατεράκη.

Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook