Πολιτική ΑΡΘΡΑ

Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Της Λέττας Καλαμαρά

Ο Κ.Μητσοτάκης με τις αποφάσεις του εξοντώνει τους Έλληνες, διαλύει το κράτος και συρρικνώνει την Ελλάδα οικονομικά κοινωνικά και στο τέλος εδαφικά. Υλοποιεί χωρίς κανένα δισταγμό ένα Εθνικό Downsizing. Είναι αδιανόητο το γεγονός οτι η ελληνική κυβέρνηση στρέφεται εναντίον του κρατους της Ελλάδας. Εξοντώνει κρατικούς λειτουργούς, διασπά τη συνοχή του λαού και μειώνει την ισχύ της χώρας σε υγεία οικονομία ασφάλεια παιδεία εν μέσω κρίσης, που δεν περισσεύει κανείς.

Mητσοτάκης και Κικίλιας ακρωτηριάζουν τον τομέα της Υγείας και αυτό μόνο εχθροί της Ελλάδας θα το πετύχαιναν. Επιστήμονες με κόπους και εμπειρία χρόνων οδηγούνται στην ανεργία, στην πείνα, ανασφάλιστοι, γεγονός που αποτελεί Εθνικό Έγκλημα.

Οι πολιτικές αποφάσεις και ο πολιτικός λόγος που διατυπώνει ο Κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του εναντίον Ελλήνων αντικατοπτρίζει μένος, μίσος, θυμίζοντας αποκρουστικά ιστορικά παραδείγματα διαταραγμένης εξουσίας που οδήγησαν σε πολύ πόνο και καταστροφή του λαού.

Χωρίς επαφή με την πραγματικότητα ο νεόκοπος εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη διατύπωσε πως "δεν επιδιώκουμε το διχασμό" και ταυτόχρονα από 1η Σεπτεμβρίου η κυβέρνηση εξοντώνει Έλληνες και ήδη έχει διχάσει τη χώρα, την κοινωνία και την οικονομία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να πείσει με λόγια και επιχειρήματα και καταφεύγει στον εκβιασμό, την οικονομική, κοινωνική ασφυξία των Ελλήνων φέρνοντάς τους στην απόγνωση δεν είναι κυβέρνηση αλλά ένα απεχθές Καθεστώς που επιβεβαιώνει πως:

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.


@lkalamara