Πολιτική ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο καλός «σύμμαχος» είναι ο καρπαζοεισπράκτορας


Δεν είμαι σύμβουλος κανενός, αλλά σας έχω εξηγήσει ότι  «το NATO , έχει χάσει κάθε λόγο ύπαρξης. Δεν μπορεί να προστατεύει την Ελλάδα από την τουρκική απειλή και από την ασύμμετρη επίθεση των λαθραίων, αλλά υπερασπίζεται τις κομμουνιστικές δικτατορίες του Χασισέμπορου στα Τίρανα και του μαφιόζου στην Ποντγκόριτσα, τους ΣΝΟΦίτες με τους οποίους πολεμήσαμε στο Βίτσι και το Γράμμο και τους Νεοναζί στο Κίεβο».

Αυτά πάνω κάτω θα έπρεπε να λένε οι διακομματικοί  χλιμίτζουρες που αποχώρησαν από τις εργασίες  της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, επειδή τους έγραψαν στα άπαυτά τους. Από τα Χριστούγεννα φωνάζω και γράφω για τον  διωγμό της Ορθόδοξης Εκκλησίας από τους ΝΑΤΟπαρτιζάνους του μαφιόζου Τζουκάνοβιτς.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα έπρεπε από θέση Αρχών να υπερασπίζεται της Δημοκρατία και να καταγγέλει τους εναγκαλισμούς του Στόλτερμέργκ με τον υπόκοσμο του Ράμα και του Τζουκάνοβττς και την ανοχή του μονοκοματισμού.

Η ελληνικη αντιπροσωπεία δεν ζήτησε καν την αποβολή της μονοκομματικής Αντιπροσωπείας του ΚΚ Αλβανίας υποστηρίζοντας το αίτημα για δημοκρατικές εκλογές. Και αφού πήγαν με οδηγίες του Πρέσβη που τους διαβεβαίωνε ότι η Τουρκία έχει απομονωθεί, έμειναν σιωπηλοί, και στο τέλος έπιασαν τα φρύδια του Πάπα.   



ΠΗΓΗ