ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ


... ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΑΙΔΩΡΑ (:). ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΩΣ ΕΔΩ Η ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

Κύριοι Βουλευτές,

Σήμερα το πρωί ήσαν στην τηλεόραση οι περιφερειακοί άρχοντες των προς το παρόν ακόμα νησιών μας του Αιγαίου (ο τέως Πρύτανης του ΕΜΠ Περιφερειάρχης Αιγαίου και  ο δήμαρχος  Σάμου).

Που αγανακτισμένοι εξηγούσαν το συντελούμενο προφανώς ΗΘΕΛΗΜΕΝΟ έγκλημα. Από τον κ. Μητσοτάκη και τους λοιπούς νεοταξικούς ή διεθνιστές,  υπολόγους σαφέστατης  Εσχάτης Προδοσίας πολιτικούς αρχηγούς

Με τον προς τούτο εκτελεστή,  τον γνωστότατο  Χρυσοχοϊδη της άνευ ποσόστωσης κτλ.

Με μεν τον εικονιζόμενο Σάββα Καλεντερίδη να λέει τα αυτονόητα και να εξηγεί ότι το ότι γίνεται αποτελεί και σχέδιο της τουρκίας για  άλωση των νησιών μας.

Και με τον συνεχώς  προβαλλόμενο και απανταχού παρόντα «ενημερωτή» μας εικονιζόμενο άνω δεξιά  «διεθνολόγο»  (για ποικιλία βγαίνει μία αυτός και την άλλη ο γνωστός «ισάξιος» Φίλης) να δίνει ως λύση το αέναο ξάπλωμα των «προσφύγων» του σε όλην την Ελλάδα.
Όποιος δήθεν δεν αντιλαμβάνεται ότι η μόνη λύση είναι το άμεσο κλείσιμο των συνόρων μας επιτελεί εν γνώσει του Εθνική Εσχάτη Προδοσία προς όφελος της τουρκίας.

Όσοι επίσης επικαλούνται (βλακωδώς ή προδοτικά)  υποχρεώσειςσε ΟΗΕ κτλ, επιτελούν επίσης την εσχάτη προδοσία εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους.
Και ο Θεός να έδινε τέτοια εντολή μόνον προδότες θα την τηρούσαν Φτάνει πια. ΩΣ ΕΔΏ Η ΠΡΟΔΟΣΊΑ.

Εκτός από το σφράγισμα των συνόρων, απαιτείται στη συνέχεια η πρόσδωσα σε όλους των απαραίτητων εγγράφων  για να πάνε στην Μέρκελ  τους. Και αν τους γυρίζει πίσω να τους ξαναστέλνουμε.

Φτάνει πια η επιεικώς προδοτική βλακεία.

Ευριπίδης Μπίλλης



ksipnistere