Πολιτική ΑΡΘΡΑ

ο Μινώταυρος της Singular

ο Μινώταυρος της Singular

Πολλοί, συχνά, κατηγορούν το λαό, γιατί με την ψήφο του δίνει την εξουσία σε προδότες και απατεώνες. Κι όμως η εναντίον του λαού καταφορά των οποιωνδήποτε είναι σε μεγάλο βαθμό άδικη για πολλούς και διαφόρους λόγους, που στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε, όσο γίνεται, να σκιαγραφήσουμε.

Ο λαός βρίσκεται σε διαρκή κατάσταση πολιορκίας. Από  πολιορκητικές μηχανές πάμπολλες και επικίνδυνες. Αφού δεν μας πολιορκούν μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Για τις ευρύτερες μάζες πρωτεύοντα ρόλο παίζει η τηλεόραση. Που μέρα-νύχτα εκθειάζει τις αρετές και τα κατορθώματα των αναντικατάστατων νεοταξιτών μαφιόζων.

Αλλά η  πλύση εγκεφάλου δεν περιορίζεται μόνο στην τηλεόραση. Μας παρακολουθεί παντού μέσω των κινητών τηλεφώνων. Κι ενώ κάποτε οι άνθρωποι συζητούσαν για τα διάφορα προβλήματα που τους απασχολούσαν, τώρα ο καθένας είναι αφοσιωμένος στη μαστούρα του κινητού τηλεφώνου και της τηλεόρασης. Ακόμη και τα μικρά παιδιά.

Δυστυχώς και στο ίντερνετ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Αφού εδώ εφαρμόζεται η παράλογη λογοκρισία. Η αναφορά, για παράδειγμα, σε παρενέργειες και πολύ περισσότερο θανάτους, εξαιτίας των εμβολίων, μπλοκάρεται, επειδή αντίκειται στους “όρους της κοινότητας”.

Έπειτα είναι οι διαβόητες δημοσκοπήσεις, με τις οποίες χειραγωγείται η κοινή γνώμη. Σε τρόπο ώστε να μας προετοιμάζουν για τη μεγάλη καλπονοθεία, που θα επακολουθήσει με τις εκλογές. Κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι τα μαγειρεμένα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά.

Με όλες αυτές τις πολιορκητικές μηχανές οι δυνάμεις του κακού συνθλίβουν ασφαλώς το λαό. Κι όμως όλα αυτά δεν εξηγούν την, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση,  τυφλή προσκόλληση τόσων Ελλήνων στα κόμματα της προδοσίας. Η κυριαρχία των κομμάτων της προδοσίας εξηγείται μόνο απ’ το μόνιμο όργιο καλπονοθείας. Που θυμίζει το γελοιογράφο  της «Βραδυνής»Βασίλη Χριστοδούλου που σατίριζε, το δημοψήφισμα για το Σύνταγμα της Δικτατορίας,  λέγοντας: «Μαθές δεν εματάγινε τέτοιο κουτί ρημάδι, ΟΧΙ να ρίχνεις το πρωί, να βγαίνει ΝΑΙ το βράδυ»!.

Τα πρόσφατα παραδείγματα είναι πάμπολλα. Το πλέον όμως χαρακτηριστικό είναι το του δημοψηφίσματος του 2015, κατά το οποίο ανέτρεψαν το υπερήφανο ΟΧΙ του λαού. Γεγονός που σημαίνει ότι στις εκλογές του Σεπτέμβρη του ’15 έπρεπε  ο Τσίπρας μαζί με το συνοδοιπόρο του Καμένο να καταποντισθούν. Κι όμως περιέργως βγήκαν και πάλι νικητές. Ενώ στο περιθώριο μπήκαν εκείνοι που τόλμησαν να διαφωνήσουν με την τερατώδη προδοσία!

Ήταν επίσης φυσιολογικό στις εκλογές του 2019 να χάσει την πρωτοκαθεδρία ο ΣΥΡΙΖΑ,  ύστερα από τέτοιο ρεσιτάλ προδοσίας. Δεν ήταν όμως φυσιολογικό να την ξαναπάρει η ΝΔ. Όταν μαζί με το ΠΑΣΟΚ διέγραψαν μια πορεία σκανδάλων και συναλλαγών κάπου 47χρόνων. Για να εγκρίνει και επαυξάνει τώρα η ΝΔ τα προδοτικά κατορθώματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Γίνεται- νομίζω -φανερό, όχι μόνο σπ’ όσα προαναφέρθηκαν αλλά και πάμπολλα άλλα, που θα μπορούσε κάποιος να απαριθμήσει, ότι η δημοκρατία στη χώρα, που τη γέννησε,  έχει, αλωθεί! Και ότι ο λαός δεν παίζει στην εκλογική διαδικασία κανένα ουσιαστικό ρόλο. Περιορίζεται απλά στο ρόλο ενός αξιολύπητου κομπάρσου, απαραίτητου, προκειμένου να στήνεται το κάθε φορά προεκλογικό σκηνικό. Σε τρόπον ώστε τα οποιαδήποτε εκλογικά αποτελέσματα να παρουσιάζουν μια κάποια αληθοφάνεια. Γεγονός που εξηγεί την απέναντι στο λαό περιφρόνηση και ασυδοσία των ΓΑΠηδων και των Αλεξο-Κούληδων. Που κάνουν ο, τι αρέσει και συμφέρει στους ανθέλληνες και αντίχριστους πάτρωνές  τους. Και σε καμιά βέβαια περίπτωση στους χιλιοπροδομένους Έλληνες.

Και όμως, παρόλα αυτά, ο λαός χλευάζεται  εκ των υστέρων ως αποκλειστικός υπεύθυνος για τα οποιαδήποτε μετεκλογικά τερατουργήματα. Παρότι είναι πασιφανές ότι το οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα μαγειρεύεται και σερβίρεται απ’ τον νεοταξικό Μινώταυρο που ακούει στο όνομα SINGULAR LOGIC.  Άγνωστο πού και πώς, από κάποιους ξένους πιθανότατα, που φροντίζουν με πλήρη αδιαφάνεια, πριν από μας για μας. Θυμίζοντάς μας τον πατερούλη Στάλιν που έλεγε: «Μην κοιτάς ποιος ψηφίζει και πόσοι ψηφίζουν, να κοιτάς ποιος μετράει τις ψήφους».

Όταν θα μπορούσε την έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων να την έχει αναλάβει κάποια επιτροπή Ελλήνων επιστημόνων. Η οποία με πλήρη διαφάνεια, όπως συμβαίνει και με τις εισαγωγικές στα πανεπιστήμια εξετάσεις, θα εξέδιδε αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα. Έτσι ώστε ο λαός ως υπεύθυνος να εισπράττει δικαίως τους οποιουσδήποτε ψόγους ή επαίνους!

 Ποιος όμως θα αναλάμβανε μια τέτοια προσπάθεια, προκειμένου να κλείσει την κερκόπορτα της αποσαθρωμένης σήμερα δημοκρατίας; Όταν το καλπονοθευτικό σύστημα έχει βάλει φραγμό στα κόμματα των εντίμων, που θα μπορούσαν να επιχειρήσουν μια τέτοια ανάταση. Κι όταν οι εκάστοτε, υποτίθεται, «κυβερνώντες» είναι αναστήματα των αρχιτεκτόνων του διαβρωτικού της εθνικής μας υποστάσεως καθεστώτος. Αφού οφείλουν την κάλπικη πολιτική τους επιβίωση στο μαφιόζικο αυτό καθεστώς!

Και περιμένουν ύστερα απ’ όλα αυτά κάποια νέα κόμματα, να μπουν στη βουλή, όταν τα περιμένει ο Μινώταυρος της SINGULAR LOGIC, για να τα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Για τον πρόσθετο λόγο ότι, παρότι  διαθέτουν σωστά προγράμματα, έχουν την αχίλλειο πτέρνα να μην συνενώνονται, λόγω της φιλαρχίας απ’ την οποία κατατρύχονται οι επικεφαλής τους. Κι ενώ αυτοί  ματαιοπονούν ακατανόητα, απομονωμένοι στους πύργους του ναρκισσισμού τους,  οι  πρωταθλητές της συναλλαγής και της προδοσίας καταφέρνουν, δυστυχώς,   να συμμαχούν, όπως η κ. Ντόρα αποφαίνεται, «ακόμη και με το Διάβολο».

Με αποτέλεσμα εμείς να περιφερόμαστε εσαεί στον αδιέξοδο νεοταξικό λαβύρινθο, προσδοκώντας κάποιον Θησέα, που θα μας απαλλάξει απ’ τον Μινώταυρο της SINGULAR LOGIC! Γιατί με το καλπονοθευτικό αυτό διαβολομηχάνημα ούτε οι έντιμοι πολιτικοί θα ιδούν ποτέ Βουλή ούτε οι έντιμοι Έλληνες προκοπή!


Του Παπα - Ηλία Υφαντή

https://papailiasyfantis.wordpress.com/


Δείτε επίσης:

SINGULAR LOGIC : ΠΟΙΟΙ «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ» ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με τη θυγατρική της CIA εταιρεία Palantir και η πώληση της Singular Logic που διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών. Τι δεν καταλαβαίνεις..;;