Μητέρα σκότωσε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook τον πατέρα των παιδιών της ενώ αυτά ήταν μπροστά.

Ο λόγος για την 28χρονη Kadejah Michelle Brown που έδειχνε live στο Facebook τον καβγά με τον σύζυγό της Jeremy Brown. Η γυναίκα που είχε εξοργιστεί και του φώναζε ότι ποτέ δεν είναι σπίτι και είναι υποχρέωσή του να βοηθάει με τις δουλειές και τα παιδιά προσπάθησε να του πάρει το κινητό ενώ εκείνος της έλεγε να μην τον ακουμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 28.03.2023 10:14 Βίντεο - ντοκουμέντο από την ανήλικη που δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμαθήτριές της στη Θεσσαλονίκη

Την ώρα του τσακωμού το κινητό με το οποίο βιντεοσκοπείται το σκηνικό πέφτει στο πάτωμα και «πέφτει μαυρό». Λίγα λεπτά μετά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο 28χρονος άνδρας πέφτει νεκρός.

Η Kadejah και η μητέρα της αρχίζουν να ουρλιάζουν και η 28χρονη φωνάζει «δεν θέλω να πάω στη φυλακή». Τα παιδιά έντρομα βλέπουν νεκρό τον πατέρα τους στο πάτωμα, ένα από αυτά ακούγεται να λέει «μπαμπά, θέλω τον μπαμπά μου» και η μητέρα τού απαντά «ο μπαμπάς σου είναι νεκρός». Το ζευγάρι, όπως μεταδίδει η Daily Mail, έχει τέσσερα παιδιά.

Kadejah Michelle Brown killed her husband (Jeremy Brown ) Saturday morning during an argument on live this was a tragic and senseless Murder pic.twitter.com/kJ0bOgHXw5

— Keiyy : 3/12 🥂💕 (@Crowned_Rxyalty) March 26, 2023

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ