Πολιτική Οικονομία ΜΜΕ

Ο Νόμος για Κοινωνικά μηνύματα. Πως μας λήστεψαν Πέτσας – Μητσοτάκης για να μας φυλακίσουν.

Πως εκλεψαν 20 εκ ευρω για να στρατεύσουν τα Μεσα εναντίον των πολιτών της Χώρας.
ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ  ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Τον Μάρτιο 2020 η Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εξέδωσε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία, μεταξύ άλλων, προβλέφθηκε η λόγω των έκτακτων συνθηκών ΔΩΡΕΑΝ προβολή από όλα τα ΜΜΕ των διαφημιστικών μηνυμάτων για τον Κορωνοϊό.
Μόλις μία εβδομάδα μετά, το δωρεάν έγινε 11 εκατομμύρια. Με την ίδια Πράξη που προέβλεπε το δωρεάν. Με ωμή παραβίαση αυτής.Στη συνέχεια η  Κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε άλλα 9 και τα έκανε 20!
Ετσι λήστεψαν τον Ελληνικό Λαό παραβιάζοντας τον Νομο που δημοσιευτηκε στις 05/06/18 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΩΤΟ) και ΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ Μεσα Μαζικής Ενημέρωσης για να μας Φυλακίσουν..στο πλαίσιο του σχεδίου για Τρομοκράτηση με τελικό στόχο τον πλήρη ελεγχο μας και τον Υποχρεωτικο Μαζικό μας εμβολιασμό!!! Η μεγαλύτερη Συνωμοσία κατα των Πολιτων  ειναι σε εξέλιξη απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και ολο το υπόλοιπο Πολιτικό σύστημα που ΣΙΩΠΑ για να εφαρμοστεί η Μείωση του πληθυσμού και ο πλήρης ελεγχος των πολιτων…
Η Ραχήλ Μακρη εγραψε και συμφωνούμε με το post που ανέβασε στο facebook οτι:
Σύμφωνα με τον νόμο τα μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου υποχρεούνται ραδιόφωνα και τηλεόραση να τα μεταδίδουν δωρεάν. Επομένως η χορήγηση 20εκατ. Ευρώ στα ΜΜΕ για το Μένουμε σπίτι από την κυβέρνηση είναι παράνομη .
Λήστεψαν τον Ελληνικό λαό και χορήγησαν παράνομα χρήματα σε Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης για να τρομοκρατούν, να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις , να απειλούν πολίτες και να λιβανίζουν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές και υπουργούς.
Συνεργοί στην κλοπή των Ελλήνων και στην κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση η Δικαιοσύνη που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βγάζει ξεκάθαρα πλέον αποφάσεις με πολιτική εντολή με αντάλλαγμα υψηλόβαθμες θέσεις που εξαρτώνται από την κυβέρνηση.Κλέφτες κλέφτες κλέφτες .


ΠΗΓΗ