Πολιτική ΑΡΘΡΑ

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ 6 ΦΩΤΟ:


Στην 1η φωτό βλέπετε έναν επαναστατημένο νέο να καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Μετά ο επαναστατημένος αυτός -ντεμέκ- αριστερός νέος, πήγαινε στην Αμερικάνικη και την Γερμανική Πρεσβεία και διαμαρτύρονταν κάθε 17η Νοέμβρη για το Πολυτεχνείο. Το βράδυ, αυτός και η παρέα του κατέκαιγαν την Αθήνα και κατέστρεφαν περιουσίες γιατί ήθελαν να διώξουν από την εξουσία τους "άλλους" που ήταν φίλοι των Αμερικανογερμανών. Και το 2015 τα κατάφεραν και ο ... νέος της πρώτης φωτογραφίας έγινε Πρωθυπουργός!

Γράφει ο Γιωργος Αδαλης

Σταμάτησε να καίει μαγαζιά και να καταστρέφει το κέντρο της Αθήνας. Κι από επαγγελματίας επαναστάτης του τύπου "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", άλλαξε επάγγελμα. ΕΓΙΝΕ ΓΛΥΦΤΗΣ των Αμερικανών και των Γερμανών. Και μάλιστα ο καλύτερος όλων. Πιο γλύφτης δεν υπήρξε ποτέ. Τους τα έδωσε όλα. Οτι δεν έδιναν οι προηγούμενοι, αυτός και η παρέα του, όχι απλά τα πούλησαν, αλλά για κακή μας τύχη τα χάρισαν !

Στην 2η φωτό είναι με την Γερμανίδα που ξεκοκάλισε όλη την δημόσια περιουσία των Ελλήνων.
Στην 3η με την Γιάννα και τον Μπιλ Κλίντον τον οποίο έβριζε καμιά εικοσαριά χρόνια κι έκαιγε σημαίες!
Στην 4η με τον Ομπάμα που τον έγλυφε όλη μέρα κι όλη νύχτα.
Στην 5η με τον Τραμπ που ευχόταν να μην εκλεγεί ποτέ!

Και όταν τον κατάλαβαν οι Ελληνες πόσο ψεύτης είναι, τον έριξαν από την εξουσία κι έπρεπε να βρει ... "δουλειά"!!!

Κι αμέσως μετά, στην 6η φωτό, ξαναγύρισε στην παλιά του τέχνη κόσκινο!!! Ξέρετε εσείς! ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!!!
Και αυτός και η παρέα του θα πάνε αύριο, να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του Πολυτεχνείου και θα βρίζουν τους Αμερικανούς τους οποίους έγλειφαν πατόκορφα επί 4.5 χρόνια!

Και θα διαμαρτυρηθούν στην Γερμανική Πρεσβεία, της Καγκελαρίου Μέρκελ, που τους είχε κάνει σκυλάκια, σήκω-κάτσε, κάτσε-σήκω!

Και το βράδυ, θα αμολήσουν και πάλι τον στρατό τους να κατακάψουν την Αθήνα. Γιατί τώρα που έμειναν άνεργοι, πρέπει να ξαναβρούν δουλειά. Πρέπει να ξαναγίνουν Κυβέρνηση!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΥΓ.
Καλό μπάχαλο αύριο Αλ6, σε σένα και στον στρατό σου! Μπροστά-μπροστά να βάλεις τους ρουφιάνους με τα ΚΟΚΚΙΝΑ περιβραχιόνια! Ξέρεις... Αυτούς που έδιναν εντολές στην Αστυνομία να συλλαμβάνουν όποιον διαφωνούσε με τα προδοτικά σου σχέδια για το Σκοπιανό ... Να με συμπαθάς για το σκίσιμο ε!!!