[
Στα Κατεχόμενα βρέθηκε χθες ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, που πραγματοποιεί επίσκεψη εκεί και φρόντισε και πάλι να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Ο προκλητικός Τσαβούσογλου δήλωσε πως: «κανείς δεν έχει τη δύναμη να σπάσει τους δεσμούς των τουρκοκυπρίων με την μητέρα πατρίδα»

Μάλιστα, προανήγγειλε τη λειτουργία προξενείου στην Αμμόχωστο, μιλώντας σε κατοίκους του χωριού Γιαλουσά: «Θα ανοίξουμε το Γενικό Προξενείο μας στην Αμμόχωστο, που θα είναι η 243η αποστολή μας στον κόσμο».

Iδού η ανάρτηση του Τσαβούσογλου στο Twitter:

Mevlüt Çavuşoğlu✔@MevlutCavusoglu#KKTC’deki vatandaşlarımız ve Kıbrıs Türkü kardeşlerimizle #Yenierenköy’de biraraya gelmekten mutluluk duyuyorum. Dünyadaki 243’üncü misyonumuz olacak olan Başkonsolosluğumuzu Gazimağusa’da açacağız.

Kıbrıs Türkü’nün Anavatan’la gönül bağını koparmaya kimsenin gücü yetmeyecek6907:49 μ.μ. - 8 Σεπ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

149 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό](https://1.bp.blogspot.com/-MQ2Odon70zA/XXYcmAoMRoI/AAAAAAADM0I/f98V_CWxITMnHvnUmCoqEc180vgAHyOCwCLcBGAs/s1600/jhkhj.png)