Ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις
Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI
  • Ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων εκφράζει στήριξη στις κινητοποιήσεις των Αγροτών και Κτηνοτρόφων για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.
  • Οι Κρεοπώλες αναγνωρίζουν την απαξίωση του πρωτογενούς τομέα που είναι βάση της διατροφικής αλυσίδας και της εθνικής οικονομίας.

Ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων μας, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στους δρόμους διεκδικώντας δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια για την επιβίωσή τους.

Οι Κρεοπώλες – ο ενδιάμεσος συνδετικός κρίκος μεταξύ κτηνοτρόφων και καταναλωτών γνωρίζουμε πολύ καλά πως απαξιώνεται ο πρωτογενής τομέας και οδεύει προς την διάλυσή του, παρά το γεγονός ότι είναι η βάση της διατροφικής αλυσίδας και της εθνικής οικονομίας της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Αν δεν δοθεί λύση θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις”. Τι συζήτησαν με Χατζηδάκη και Τσιάρα οι αγροκτηνοτρόφοι της Κρήτης

Πρόταση Ψηφίσματος Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης στους Αγρότες και Κτηνοτρόφους. Στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα της Χώρας

Ευχόμαστε να βρεθούν λύσεις που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους της παραγωγής να συνεχίσουν το έργο τους, προσφέροντας μας ποιοτικά προϊόντα με ασφάλεια, αξιοπρέπεια και προοπτική.