Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης Το να τραγουδά κάποιος την ώρα που κάνει μπάνιο ή την ώρα που ξυρίζεται, ασφαλώς και δεν είναι θέμα προς συζή…

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης
Το να τραγουδά κάποιος την ώρα που κάνει μπάνιο ή την ώρα που ξυρίζεται, ασφαλώς και δεν είναι θέμα προς συζήτηση.

Το να είναι όμως αυτός στρατιωτικός και μάλιστα διοικητής μιας μεγάλης μονάδος – επιπέδου σχηματισμού – να έχει άμεση σχέση με ξένους, καθότι η μονάδα του έχει ΝΑΤΟϊκό χαρακτήρα, και να επιμένει να «πιάνει μικρόφωνο» και να τραγουδά δημοσίως σε όλες τις εκδηλώσεις της μονάδος από συνεστιάσεις μέχρι …παιδικά πάρτυ, τότε υπάρχει τεράστια απόσταση!
Γιατί μπορεί οι μεν υφιστάμενοί του να τον «ανέχονται» υποχρεωτικώς, αφού δεν μπορούν ούτε να τον αποδοκιμάσουν για τα φάλτσα του, ούτε και να διαμαρτυρηθούν χωρίς συνέπειες γι’ αυτούς, οι δε προϊστάμενοί του που είναι γνώστες των καμωμάτων του και του…τραγουδιστικού του πάθους, μάλλον των ανέχονται παροδικώς! Οπότε μάλλον θα ηχήσουν συντόμως και τα…κανόνια!

Και μη χρειαστεί να επανέλθουμε γιατί υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες στη διάθεσή μας, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή μας λίαν προσφάτως, μάλλον τον…αδικούν για το επίπεδο της καλλιτεχνίας του!
«Ω καιροί, ω ήθη» (O Tempora, o mores)!!!ΠΗΓΗ: