Ελλάδα Κόσμος ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Χαφτάρ ξεσπαθώνει κατά Μέρκελ και Ακάρ για την Ελλάδα


Αν και η χώρα μας κρατάει χαμηλούς τόνους για τον αποκλεισμό της από την Διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη ο Στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ ξεσπάθωσε κατά της Μέρκελ.


  • Γράφει ο Κώστας Αττίας

  • Με ανάρτηση στα social media λογαριασμού του Λιβυκού Εθνικού Στρατού που απηχεί τις απόψεις του Χαλίφα Χαφτάρ μπαίνει το αυτονόητο ερώτημα που προκαλεί ο αποκλεισμός της Ελλάδας.
    Στην ανάρτηση , στην οποία κυριαρχεί η Ελληνική σημαία, γράφουν «απορούμε γιατί η Ελλάδα δεν έχει κληθεί στην Διάσκεψη του Βερολίνου, δεν είναι η Ελλάδα μία από τις χώρες που επηρεάζονται από την αντιπαράθεση στην Λιβύη;».
    Πυρά και κατά Ακάρ
    Οι Δυνάμεις του Στρατηγού Χαφτάρ απάντησαν όμως και στις απίστευτες, για ακόμα μία φορά, δηλώσεις της Τουρκίας πως ενδιαφέρεται για τους Τουρκογενείς κατοίκους της Λιβύης και πως….συνορεύει με την Λιβύη.
    «Αυτός είναι ο Υπουργός Άμυνας που θέλει να επιτεθεί στη Λιβύη και ξεκάθαρα δεν ξέρει που βρίσκεται η Λιβύη. Τούρκος Υπουργός Άμυνας: Η Λιβύη είναι γειτονική μας χώρα μέσω θαλάσσης, όχι γείτονας της Αιγύπτου. Παρακαλούμε, δώστε του έναν χάρτη. Ποιος τους μαθαίνει γεωγραφία στην Τουρκία;» εύλογα αναρωτιούνται.


    ΠΗΓΗ