Φρίκη προκαλεί μία είδηση από το Τέξας, για δύο 12χρονες φίλες οι οποίες, επί εβδομάδες, κατάστρωναν τη δολοφονία των οικογενειών τους και, στη συνέχεια, τη φυγή τους.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάρκερ τα δύο κορίτσια είχαν σκοπό να σκοτώσουν όλα τα μέλη των οικογενειών τους, ακόμα και τα κατοικίδια και, στη συνέχεια, να διαφύγουν στη Τζόρτζια.

Πυροβόλησε τον πατέρα της και αυτοτραυματίστηκε

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής με έως 12 άτοκες δόσεις!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Οι αρχές οδηγήθηκαν στις 12χρονες όταν η μία από τις δύο πυροβόλησε τον πατέρα της στρέφοντας, στη συνέχεια, το όπλο στην ίδια. Έτσι, όταν γύρω στις 23.30 το βράδυ, η αστυνομία απάντησε σε κλήση για πυροβολισμούς σε μια κατοικία στο Weatherford, βρήκε το κορίτσι, ξαπλωμένο στο δρόμο δίπλα σε ένα πιστόλι, ενώ είχε αυτοτραυματιστεί στο κεφάλι. Η φίλη της, ωστόσο, ποτέ δεν ολοκλήρωσε το σχέδιό τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Στο εσωτερικό του σπιτιού εντοπίστηκε ο 38χρονος πατέρας του κοριτσιού, με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ωστόσο, σύμφωνα με τη New York Post, η κατάσταση της υγείας τους είναι ασαφής.

Σύμφωνα με τους ερευνητές το σχέδιο των δύο κοριτσιών ήταν το εξής: η 12χρονη, αφού σκότωνε τον πατέρα της, θα πήγαινε με το αυτοκίνητο περίπου 230 μίλα μακριά, στη Λούφκα του Τέξας, προκειμένου να παραλάβει τη φίλη της. Οι δύο τους θα το έσκαγαν μαζί. Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι, το κορίτσι από τη Λούφκα κατηγορείται για εγκληματική συνωμοσία στο σχέδιο της δολοφονίας.

Εντωμεταξύ, αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα των κοριτσιών ενώ οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση είναι περιορισμένες καθώς οι ύποπτες είναι ανήλικες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ