Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και μία από τις εκπομπές που έχει κάνει αρκετές αποκαλύψεις για το ζήτημα είναι αυτή της Αγγελικής Νικολούλη.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε αποκάλυψε πως ευελπιστεί πώς «σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση», ενώ αποκάλυψε ότι «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».
Η Αγγελική Νικολούλη ρωτήθηκε και για το μύθο που λέει πως «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο» και απάντησε πως το ντύσιμό της έχει να κάνει με τη διάθεσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΥγεία | 27.03.2022 10:25Διαφέρουν τα συμπτώματα της Όμικρον 2 από την αρχική μετάλλαξη; Οι πρώτες εκτιμήσεις των ειδικώνΕλλάδα | 27.03.2022 09:55Πότε πέφτει το Πάσχα φέτος - Οι υπόλοιπες αργίεςΟικονομία | 27.03.2022 10:05Δώρο Πάσχα 2022: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί από τον εργοδότη - Τι θα γίνει σε αντίθετη περίπτωσηΟικονομία | 27.03.2022 10:15Συντάξεις Απριλίου: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές - ΗμερομηνίεςΥγεία | 27.03.2022 09:49Ανησυχητική έρευνα: Επικίνδυνος ο συνδυασμός κορονοϊού και γρίπης – Αυξάνεται ο κίνδυνος για θάνατο

Διαβάστε τη συνέντευξή της στο Real Life:

Η υπόθεση στην Πάτρα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, που περιμένει απαντήσεις. Όλοι πιστεύουν πως γνωρίζετε περισσότερα πράγματα από όσα μεταφέρετε. Ισχύει;

«Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο».

«Πάγωσε» όλη η Ελλάδα όταν είπατε στην εκπομπή «ένα νεκρό παιδί μπορεί να έχει φωνή από τον τάφο του».

Ένα από τα νεκρά παιδιά «φώναζε» από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει.

Έχετε ζήσει κάτι αντίστοιχο όλα αυτά τα χρόνια;

«Υπάρχουν περιπτώσεις, αλλά όχι σε αυτήν την μορφή. Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά κι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού… Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν».

Σας είδαμε σοκαρισμένη στην εκπομπή μετά από κάποιες πληροφορίες που είχατε, αλλά δεν είπατε κάτι…

«Αυτή είναι η δυσκολία της ζωντανής εκπομπής έρευνας. Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις… Είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανατραπεί η έρευνα των Αρχών. Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ».

Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο». Τελικά ισχύει ότι οι ενδυματολογικές επιλογές σας μαρτυρούν στοιχεία για την υπόθεση;

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές…»