Οδηγούσε μεθυσμένος, έχοντας στο αμάξι και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης
Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI −
- Συνελήφθη 31χρονος στο Ηράκλειο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και κατοχή ηλεκτρικής συσκευής ταχείας εκκενώσεως.
Συνελήφθη χθες (29.01.2026) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για νομοθεσία περί όπλων και παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 31χρονο ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Grant Thornton: “Unlocking the Next Decade of Growth”! Στην Κρήτη η εκδήλωση που χαρτογραφεί το μέλλον της ελληνικής οικονομίας
29 Ιανουαρίου 2026Σε πρόγραμμα απεξάρτησης ο 47χρονος οδηγός που έπεσε πάνω στο μαντρότοιχο του σχολείου
28 Ιανουαρίου 2026Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε (1) ηλεκτρική συσκευή ταχείας εκκενώσεως (τέϊζερ), ενώ σε έλεγχο προς ανίχνευση αλκοόλης που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου με ηλεκτρονική συσκευή, βρέθηκε να τελεί υπό την επήρεια μέθης άνω του επιτρεπόμενου ορίου και συνελήφθη.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.