Άλλες δύο περιπτώσεις θανάτου με εμπλοκή δική του φέρεται να έχει ο γιατρός στον οποίο καταλογίζεται ιατρικό λάθος για το θάνατο της 14χρονης κόρης ιερέα. Συγκεκριμένα, το 2012 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 3 χρόνων με τριετή αναστολή για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όταν σε δική του επέμβαση δακτυλίου μια 41χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Ο ίδιος γιατρός έχει παραπεμφθεί σε δίκη και για το θάνατο ενός 24χρονου από την Καβάλα πάλι μετά από τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου, με τα ερωτήματα.

Έκκληση στη δικαιοσύνη από τον πατέρα της 14χρονης

Συντετριμμένος ο πατήρ Βησσαρίων, πατέρας της άτυχης 14χρονης στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN για το χαμό της κόρης του. Τόνισε ξανά ότι θεωρεί το θάνατο της 14χρονης αμέλεια των γιατρών και «ότι πολεμάει για να σταματήσει το κακό εδώ». Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ξέσπασα εχθές το βράδυ ήθελα το παιδί. Δεν είμαι άνετα οικονομικά αλλά προσπαθώ για τα παιδιά μου από το δημοτικό είχε τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί, προσπάθησα να το βοηθήσω όπως θα έκανε ο κάθε γονιός. Ο γιατρός δε μας είχε ενημερώσει για όλα».

Συνέχισε λέγοντας: «Τζόκερ θα παίζουμε με τα παιδιά μας; Το παιδί ανέβασε ταχυκαρδία, αλλά μέσα είχαν ξεκινήσει να λιώνουν τα όργανά του, άρχισε να μπαίνει στο χορό των μαρτύρων, το παιδί μου πέθαινε και ο γιατρός έλεγε να του δώσω παυσίπονα. Τρίτη έγινε η επέμβαση Κυριακή το πρωί κατέληξε Κάνω έκκληση στην ελληνική δικαιοσύνη η ζυγαριά της να δουλέψει σωστά».

Όλες οι ειδήσεις

Μετάλλαξη Δέλτα κορονοϊού: Συναγερμός στην Κρήτη – Έκτακτη σύσκεψη με συμμετοχή Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Γλυκά Νερά: Αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας

«Αντεστραμμένη Τάξη»: Μάθημα στο σπίτι, ασκήσεις στην… τάξη για τους μαθητές

Μονή Πετράκη: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του ιερέα για την επίθεση με καυστικό υγρό