Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ειδήσεις τώρα Θεσσαλονίκη αστυνομικός Νορβηγία

Θεσσαλονίκη Δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του 44χρονου που σκότωσε τον αστυνομικό

Θεσσαλονίκη  Δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του 44χρονου που σκότωσε τον αστυνομικό

Δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του 44χρονου Νορβηγού που έκανε την εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον Νορβηγό είναι μηδενικό, σε αντίθεση με όσα είχε υποστηρίξει ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο Νορβηγός υποστήριζε πώς έχει πιει, αν και μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε πιει μόνο δύο ποτήρια μπύρας.

Η απολογία του 44χρονου

Όπως μεταδίδει το GrTimes, ο Νορβηγός είπε στον ανακριτή ότι έχει κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε σεξουαλικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά, ενώ πρόσθεσε πως έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, εξαιτίας της διαφορετικής του εμφάνισης. Επίσης, ο 44χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, ωστόσο δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό που έγινε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος τόνισε στον ανακριτή πως το μαχαίρι το είχε, γιατί το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση. Επιπλέον, κατά την απολογία του δήλωσε μετανιωμένος για όλα. Παράλληλα, η υπερασπιστική γραμμή του δράστη κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ αναμένεται και η συνδρομή των Νορβηγικών Αρχών, οι οποίες θα παράσχουν στοιχεία σχετικά με το ποινικό μητρώο του 44χρονου και το ψυχιατρικό του υπόβαθρο, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα εμπεριστατωμένο προφίλ.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης σε μπυραρία επί της οδού Κατσιμίδη, δίπλα ακριβώς από την έδρα των ΜΑΤ Θεσσαλονίκης. Ο 32χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διασκέδασε με το συνομήλικο κουμπάρο του, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, ξέσπασε καβγάς με τον 44χρονο, θαμώνα στο ίδιο μαγαζί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρξε λογομαχία για ασήμαντη αφορμή, στη συνέχεια της οποίας ο Νορβηγός μαχαίρωσε στο πόδι του κουμπάρου. Ο 32χρονος έσπευσε να μεσολαβήσει και δέχθηκε θανατηφόρο τραύμα στο λαιμό του.

Η κηδεία του αδικοχαμένου αστυνομικού τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στους Ταγαράδες.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη