Ένα ασθενοφόρο και ένα όχημα της Τροχαίας, εκλάπησαν από τους χώρους στάθμευσης όπου βρίσκονταν, στη Θεσσαλονίκη. Αναζητούνται οι δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 25.10.2022 19:23 Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Παραδόθηκε η 38χρονη στην αστυνομίαΕλλάδα | 25.10.2022 18:02Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μέτρα της τροχαίας – Τι θα ισχύει

Φόβοι για χρήση του περιπολικού σε παράνομες δραστηριότητες

Το πρώτο όχημα εκλάπη το πρωί της Τετάρτης (25/10) από το Κέντρο Υγείας Διαβατών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για ένα παροπλισμένο αλλά καθ’ όλα λειτουργικό ασθενοφόρο, το οποίο φέρει τα διακριτικά του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης και ήταν σταθμευμένο εντός του χώρου του ΚΥ. Η αστυνομία το εντόπισε, νωρίς το βράδυ της ίδιας μέρας, εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Κορδελιού.

Το δεύτερο όχημα, συμβατικό της Τροχαίας, εκλάπη στις 10.30 το πρωί, όσο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Επισταμένες έρευνες εξαπολύουν οι αστυνομικοί, για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου αλλά και των δραστών, αφού υπάρχουν φόβοι ότι το όχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες, παράνομες δραστηριότητες.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ